2019. április 18., csütörtök
Andrea, Ilma

Extra

Curtis bátyja: Muszáj volt Ati mellett állnunk

Curtis drogbotránya családját és párját is nagyon megviselte. Bátyja, Csabi minden nehézség ellenére végig kitartott a rapper mellett, az viszont nagyon fájt neki, ahogy Majka a nyilvánosság előtt felfedte testvére függőségét. 

Curtis, azaz Széki Attila már több mint egy hónapja kijött az elvonóról, és azóta is a nyilvánosság előtt harcol kábítószer-függőségével. A rehab utáni első napját ma este a Tiszta lappal című dokumentumfilmben kísérhetjük végig a TV2-n.


– Nehéz időszakon vagyok túl, talán más már visszavonult volna, de engem szerencsére olyan erővel áldott meg az Isten, hogy képes vagyok kizárni a negatívumokat, és újra talpra tudtam állni. Nagyon jót tett nekem és előnyömre vált a rehabilitáció, és természetesen a továbbiakban is folytatom. Új fejezet kezdődött az életemben, sziklaszilárd lettem, gőzerővel dolgozom – mondta Curtis, aki a közel hathetes elvonó után elsőként a bátyjával találkozott. Széki Csabi pedig a kamerák előtt vallott arról, hogyan viszonyult testvére problémájához.

– Muszáj volt Ati mellett állnunk, mert az, hogy a legnehezebb helyzetben mi is taposunk rajta még egyet, nem vezet sehová. Segítő kezet nyújtottunk neki, hogy bemenjen a központba, és gyógyultan jöhessen ki. A közönség és a rajongók is visszakapják azt az embert, akit megismertek – mondta a rapper bátyja, aki egyedül azért neheztel Majkára, ahogyan kiteregette Curtis problémáit.


– Amikor Peti felment a színpadra, és közölte a nagyérdeművel, az mindenkit szíven ütött. Az öcsém is belátta, hogy igazat mondott, inkább az fájt, ahogyan ezt tálalta… – tette hozzá Csabi.

Lajos is neheztel Majkára

A botrány kitörésekor Curtis másik testvére, Széki Lajos is kinyilvánította kommentben véleményét Majkáról. „Szerintem sem túl elegáns ezt így intézni, mármint világgá kürtölni mások tragédiáját, miközben évekig asszisztáltak hozzá! Sajnálom, hogy így alakult ez a sztori, de mi majd valahogy rendbe pofozzuk ezt is, mint mindig, mert mi, »családtagok« nem csinálunk ilyet nyilvánosan! Nem haragszom, szomorú vagyok, ha ilyet kell látnom, akkor is, ha nem vagyok érintett, de így megszakad a szívem most” – írta.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek