2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Dietz Guszti: Voltak előítéleteim Zsuzsival szemben

Laky Zsuzsi és Dietz Guszti közel tíz éve házasok. A küzdősportolónak az elején voltak előítéletei az egykori széspégkirálynővel szemben, de Zsuzsi hamar rácáfolt ezekre. Ma már boldogan élnek két kislányukkal, egyetlen konfliktus közöttük az, hogy Guszti szeretne még egy kisfiút.

fotó: TV2

Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv a TV2 ma esti Pénzt vagy éveket! műsorában játszanak majd. A házaspár együttes erővel vette az akadályokat és tippelte meg az emberek életkorát. Látszott rajtuk, hogy ennyi év után is oda vannak egymásért, pedig kapcsolatuk cseppet sem volt első látásra szerelem.


– Az akkori főnökömet mellékállásban vittem ide-oda. Egy buliba vittem és akkor találkoztunk először. Ő mondogatta, hogy a Laky Zsuzsi így-úgy. Nekem voltak vele kapcsolatban mindenféle előítéleteim. Ő aztán szépen rácáfolt mindre és elvettem feleségül – kezdte a műsorban Guszti, akinek neve miatt eleinte Zsuzsi sem akart közeledni.

– Amikor kicsit voltam volt egy ismerős bácsi, akit Gusztávnak hívtak és én mindig jót mulattam a nevén. Elhatároztam, hogyha nekem egyszer férjem lesz kizárt, hogy ez lesz a neve, mert egy ember hogy nevezhetnek el így, hogy Gusztáv? – nevetett fel az egykori szépségkirálynő. A pár kezdeti ellenszenve hamar átfordult szerelemmé és ma már boldog családot alkotnak lányaikkal, a nyolcéves Lucával és négyéves Lujzival. A küzdősportoló szeretne még egy kisfiút, Zsuzsi azonban nem hajlik rá.


– Az első pillanattól maximálisan ott vagyok a lányok mellett a mai napig és mindenben részt veszek. Én most már a következő gyereken gondolkodom. Van két kislányunk és borzasztóan szeretnék még egy kisfiút is – vallotta Guszti. – Mondtam neki, hogyha kihordja és megszüli, akkor én felnevelem – zárta le a 34 éves édesanya.

 

Lujza napon született kislányuk

Zsuzsi és Guszti első gyermekük nevén könnyen megegyeztek, a második kislányuk azonban csak a véletlennek köszönhetően lett Lujza. –  Zsuzsi az elsőnél is Lujzát akart, nekem azonban volt egy másik határozott elképzelésem. Aztán bedobott egy olyat, hogyha a másodikat Lujza névnapon szüli meg, lehet e ez a neve. Mondtam mellényúltál bébi, de jó. Hát megszülte Lujza napon – mesélte Guszti.

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.