2019. március 23., szombat
Emőke

Extra

Dupláz a mulatós herceg

Áprilisban Csárda Party címmel indul új műsor a TV2 – Zenebutik csatornán. A két házigazda: a már jól ismert mulatós herceg, Barna Barnabás és Csibész Tóth Miki. A mulatós műfaj meghatározó alakjai poénokat, sok nevetést, és izgalmas fellépőket ígérnek minden nézőnek.

Mozgalmas lesz az idei év Barna Barnabásnak, hiszen amellett, hogy elkezdik forgatni a Hercegi Party ötödik évadát, új felkérést kapott a TV2 – Zenebutik csatornától. Az ország mulatós hercege társműsorvezetőként kerül képernyőre a 2019. április 19-én induló Csárda Party című műsorban Csibész Tóth Miki mellett.


“Gyerekkorom óta imádom a csárdákat: nem csak a finom ételek, de a fülbemászó muzsika miatt is. Emellett a színpad a második otthonom, így nem nehéz elképzelni, mennyire várom a Csárda Party indulását. Úgy érzem, Mikivel tökéletesen kiegészítjük egymást: mindketten szépek és tehetségesek vagyunk, és remekül mutatunk a képernyőn” – mondta Barna Barnabás, aki igazi csárdahangulatot, sok poént és nevetést ígér a nézőknek.

A TV2 – Zenebutik csatornán hamarosan induló Csárda Party fellépői olyan izgalmas előadók lesznek, mint a Hídvégi Band, Csimszi Rudi és Mónika, Rigó Mónika és Szlábik Erik. Természetesen a műsorvezetők is elhozzák majd a legnagyobb slágereiket.

Kapcsolódó Cikkek

  • Stanley Kubrick 20 éve halt meg

    Húsz éve, 1999. március 7-én halt meg Stanley Kubrick, a filmtörténet egyik legnagyobb hatású rendezője, a Spartacus, a Lolita, a 2001: Űrodüsszeia, a Mechanikus narancs, a Ragyogás, a Tágra zárt szemek alkotója.