EUR: 332,81 Ft
CHF: 303,58 Ft
2019. november 20., szerda
Jolán

Belföld

Egy kisteherautó hátuljából került elő tíz migráns Csanádpalotán

Egy kisteherautó ellenőrzése során 10 határsértőt találtak megbújva a magyar és a román rendőrök Csanádpalotán szombat este – közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu honlapon.

A török rendszámú járművet a két ország rendőrei közösen ellenőrizték az autópálya-határátkelőhelyen.


A raktérben megbújt csoport tagjai iraki állampolgárnak mondták magukat.

A tehergépkocsi török állampolgárságú vezetőjével szemben embercsempészés, a megbújtakkal szemben tiltott határátlépés miatt a román határrendőrség jár el – áll a közleményben.


Teherautón elbújt afgánokat fogtak el Észak-Macedóniában

Teherautóban elrejtőzött afgánokat fogott el a rendőrség Észak-Macedóniában a sofőr segítségével – adta hírül szombaton a helyi rendőrség.

A teherautó vezetője egy benzinkútnál jelezte az egyik alkalmazottnak, hogy riassza a rendőrséget, mert azt gyanítja: ismeretlenek lopózhattak fel járművére.

A rendőrök a teherautóról hat afgánt tessékeltek le, akiket azután a görög határ közelében egy menekülttáborba vittek. Az afgánokra kitoloncolás vár.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Bűncselekmény eltenni a talált pénzt

  Bűncselekmény eltenni a talált pénzt

  Kétmillió forintot talált nemrég egy nő egy borítékban Tatabányán, amit bevitt a rendőrségnek, így az óriási összeg visszakerült a jogos tulajdonosához. Gyakran álmodunk ilyen szerencséről, de a hölgy nemcsak becsületes volt, de jól is döntött.

 • Nyert a Budapestről készült imázsfilm

  Nyert a Budapestről készült imázsfilm

  Nemzetközi díjat nyert a Fesztivál Akadémia Budapest Géczy Dávid és Szabó Stein Imre által rendezett imázsfilmje a londoni székhelyű Lovie Awardson – tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Fesztivál Akadémia Budapest sajtószóvivője.

 • A nap képe: Csodaszarvas

  A nap képe: Csodaszarvas

  Fényárban úszik Szerencs, ahol felkapcsolták az ország vélhetően legnagyobb, világító szarvasfigurákból összeállított karácsonyi fogatát.