2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Eladhatatlanná vált Jacko birtoka

Úgy tűnik, még az ingatlanpiacra is hatással van a Michael Jacksonról szóló dokumentumfilm, a Neverland elhagyása, ugyanis az egykori popsztár birtoka ma már senkinek sem kell.

A Los Olivos melletti ranch iránt évek óta óriási az érdeklődés, mára azonban mindenki visszalépett, aki korábban licitált rá, csak jóval ár alatt lehet majd eladni – mondta egy a családhoz közel álló ismerős a Mirrornak. Mint ismert, Michael Jacksont ismét pedofíliával vádolják, miután az HBO dokumentumfilmjében ketten is bevallották: hét- és tizennégy éves koruk között Jackson szexuálisan zaklatta őket.


Neverland /Fotó: Profimedia, Backgrid USA

Neverland /Fotó: Profimedia, Backgrid USA

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.