EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Elképesztő! Will Smith nem elég fekete egy filmszerephez

Kemény kritikákkal fogadták a mai liberális agymenéseket kedvelő tömegek Will Smith legutóbbi filmszerepét, ahol ugyanis a színésznek Serena és Venus Williams apját kéne eljátszania a férfiről készült életrajzi filmben.

A 77 éves Richard Williams elérte azt az elképesztő eredményt, hogy a világ legjobbjai közé emelte lányait edzőként, és mindezt úgy, hogy azelőtt semmiféle szakmai tapasztalata és ismerete nem volt a sportágról.


A kritikusok viszont a King Richard című filmnek egyáltalán nem ezzel az aspektusával foglalkoznak, hanem a szereposztással, sokak szerint ugyanis Will Smith túl világos bőrű, így nem alkalmas a szerepre.

Smith mellett az amerikai fekete közösség több tagján kívül mások is kiálltak, mondván a színész kiváló kvalitásainak köszönhetően biztos, hogy hitelesem tudná alakítani a Williams testvérek apját.

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.