EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Egyéb IV.kerület

Előzetesben az újpesti ingatlanos csaló

A 30 éves budapesti K. Zsolt újpesti bérelt lakását – a főbérlő tudta és beleegyezése nélkül – saját lakásaként hirdette meg az interneten.

A férfi az ingatlan bérbeadásáról több érdeklődővel is megegyezett, és készpénz formájában kauciót vett át tőlük, azonban a lakás bérbeadása nem történt meg. K. Zsolt így három hónap alatt közel kétmillió forintot csalt ki a sértettektől.

Az újpesti nyomozók a férfit azonosították, majd elfogták. Csalás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte.

Kapcsolódó Cikkek

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.