EUR: 326,11 Ft
CHF: 289,47 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Egyéb X.kerület

Érkeznek a legjobb pingpongosok

Lezárult a nevezési határidő az áprilisi egyéni asztalitenisz-világbajnokságra, a szervezőbizottság adatai szerint százötvenöt ország nyolcszáz versenyzője indul Budapesten. A részt vevő nemzetek ezen a héten még módosíthattak az összeállításokon, de több játékost már nem nevezhetnek − tájékoztatott az MTI.

Lajtai Kristóf versenyigazgató elárulta, a nézők számára fenntartott ülőhelyek száma − nyolc napra vetítve − harmincezer, s eddig közel kilencezer jegy talált gazdára.


A kínaiak a világbajnokságon is minden bizonnyal beleszólnak az érmek sorsába
MTI/Koszticsák Szilárd

− A világbajnokság a Hungexpo területén, négy pavilonban zajlik majd. A G jelű főcsarnok mellett lesz még egy versenyterem huszonnyolc asztallal, továbbá kiállítói részleg és szurkolói zóna is a kilátogatók rendelkezésére áll. Ott ki lehet próbálni az asztaliteniszt, ebben tagszervezeteink játékosai és szakemberei segítenek − mondta a versenyigazgató. A vb-re − ahol egyesben és párosban rendeznek versenyeket − április 21. és 28. között kerül sor.

Kapcsolódó Cikkek

 • Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  Csak az UVSE tudta megállítani a lányokat

  A bajnokság második helyét szerezte meg a DUE- Maarsk Graphics női vízilabda csapata, amely egészen a fináléig menetelt, ahol csak a címvédő UVSE együttesének sikerült megállítania Mihók Attila tanítványait.

 • Jól halad az építkezés

  Jól halad az építkezés

  Hónapok óta gőzerővel építik a Bujtosi Uszodát. Tavaly októberben tették le az alapkövet, most pedig már a kiszolgálóblokkok födémbetonozásán dolgoznak.

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.