2019. szeptember 20., péntek
Friderika

PR

Erre költenék a 3,240 milliárd forintot a Szerencsejáték Zrt. műsorvezetői

Most szombaton az Ötöslottó várható főnyereménye 3, 240 milliárd forint, ami a játék történetének 3. legnagyobb nyereménye. A Hatoslottónak sem kell szégyenkeznie, hiszen az eddigi 4. legnagyobb összeget, 1,424 milliárd forintot tudhat magáénak az, aki vasárnap egyedül találja el a kihúzott hat számot. Most a Szerencsejáték Zrt. műsorvezetőire voltunk kíváncsiak, hogy ők mit kezdenének a hatalmas nyereménnyel. Mák Katát, Kiss Orsolyát, Kovács Áront és Marczali Lászlót kérdeztük.

Biztosan mindannyian elgondolkodtunk már azon, mire költenénk azt a hatalmas összeget, amit egy lottónyeremény kínál. Világkörüli útra indulnánk, sportautót vásárolnánk, ingatlanokba fektetnénk, jótékony célokra fordítanánk, a lista végtelen hosszúságúra nyúlhat. A most szombaton megnyerhető 3, 240 milliárd forintból minden álmunkra futná.


Mák Kata, a SzerencseSzombat műsorvezetője elárulta, ha nyerne, legszívesebben gyermekkorát élné át újra, természetesen kisfiával együtt, akit elvinne a legklasszabb vidámparkokba, legszebb állatkertekbe, de Disneyland sem maradna ki. Kata imád utazni, így a lottónyereményből egyik nagy álma is teljesülhetne, hogy eljusson Bora Borára vagy a Fidzsi-szigetekre. Kata ráadásul élő adásban izgulhatja végig most szombaton, hogy vajon kiviszik-e a lassan rekordösszegnek számító Ötöslottó főnyereményt.

 

Kovács Áron is alig várja az e heti sorsolást, annál is inkább, mivel a SzerencseSzombat műsorvezetői fogadtak egymás között, hogy melyikük lesz a házigazdája annak a sorsolásnak, amelyiken végre telitalálat születik. Áron azt is elárulta nekünk, hogy kevésbé jár lottózókba, inkább Okoslottózni szokott.


 

A SzerencseSzombat másik műsorvezetője, Kiss Orsolya, Kiso saját bevallása szerint mindent ugyanúgy csinálna, ahogy eddig, ugyanis nem tudja elképzelni az életét munka nélkül. Természetesen családját és közvetlen környezetét támogatná a megnyert összegből, illetve jótékony célokra is fordítaná azt.

Marczali László

Marczali László, a Hatoslottó műsorvezetője elárulta, hogy régóta dédelgetett álma, hogy elérhető áron, minőségi termékek előállításával foglalkozzon, amivel az ételallergiával és ételérzékenységgel küzdők mindennapjait segítené. Mindemellett Laci nagy kutyabarát, így egy kutyaotthont is szívesen létrehozna, hogy ne érezzék árvának magukat a kisállatok. Érdemes tehát próbára tenni szerencsénket, hiszen a hétvégén összesen több mint 4,5 milliárd forint várja az Ötöslottó és a Hatoslottó játékosait.

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Ez hihetetlen! Nyertem egy autót!

  Örömében majd kiugrott a bőréből Gyöngyi, amikor megtudta, hogy a Szerencsejáték Zrt. lottó-különsorsolásán egy autót nyert. Ahogy a nyugdíjas asszony levelében elmesélte, örömében átszaladt a szomszédasszonyhoz, hogy csípje meg, nem álmodik-e.

 • Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  Világsztárok mutatták be a zenei műfajok fúzióját az MVM ZENERGIA koncerten

  A zeneművészet és a szabadtéri koncertek szerelmeseinek kedvezett idén is az MVM Zrt. hagyományos jótékonysági koncertjével, az MVM ZENERGIÁval. A Szent István Bazilika előtt megrendezett eseményen világsztárokkal, illetve a komoly- és könnyűzene fúziójaként újragondolt darabokkal találkozhatott a több ezer érdeklődő.

 • Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  Exkluzív show-val készül Bryan Adams

  A Szerencsejáték Zrt. idén is hatalmas bulival készül a Hősök terén. A tavalyi Sting- és Shaggy-fellépés után idén szeptember 28-án ingyenes Bryan Adams Szuperkoncerttel ünnepelhetjük meg a Skandináv lottó huszadik születésnapját.