2019. június 17., hétfő
Laura, Alida

Egyéb Szekszárd

Európai szaktekintélyek körében

Prof. dr. Szécsi Gábor tanszékvezető egyetemi tanárt, a Pécsi Tudományegyetem Kultúratudományi, Pedagógusképző és Vidékfejlesztési Karának dékánját március 2-án Salzburgban beválasztották az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia (EASA) tagjai közé. Az EASA legfőbb célkitűzése, hogy együttműködést alakítson ki az európai felsőoktatási és tudományos műhelyek, a különböző tudományterületeken tevékenykedő tudósok és szakemberek között. Az akadémia tagjai – köztük 31 Nobel-díjas kutató – különböző tudományterületi szekciókban végeznek kutatómunkát, tartanak különböző rendezvényeket és szakmai konferenciákat.

A salzburgi székhelyű Európai Tudományos és Művészeti Akadémia ünnepi ülésén iktatta be új tagjait, köztük a szekszárdi kampusz dékánját is Illusztráció:Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Hendrix-műsor Tátraival

  Hendrix-műsor Tátraival

  A hejőcsabai Gárdonyi Parkban, varázslatos környezetében, június 28-án lehet majd egy különleges zenei csemegét nézni-hallgatni.

 • GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra

  GasztroSopron Bortúra címen várnak mindenkit egy egész várost behálózó bortúrára, ahol 11 helyszínen 11 soproni és 11 nem soproni borásszal találkozhatnak a résztvevők június 15-én 14 és 22 óra között.

 • Légy szíves! Légy színes!

  Légy szíves! Légy színes!

  Nem mindennapi kiállítás nyílt a Zsókavár Galériában, ahol a kerületben található Értelmi Fogyatékosok Napközi Otthonának MásKépp Műhelyében alkotók műveit tekinthetik meg.