EUR: 324,59 Ft
CHF: 298,96 Ft
2019. augusztus 19., hétfő
Huba

Extra

Harmadszorra kislány érkezik Kis Grófoékhoz

Hamarosan nagycsaládos lesz Magyarország egyik legnépszerűbb mulatószenésze, Kis Grófo, akinek párja kislánynak ad életet.

Nagy a sürgés-forgás Kis Grófoék szolnoki otthonában, hogy a kicsi érkezésére végezzenek a ház felújításával. A gyerekszoba már elkészült, csak a festés van hátra. Ezt a munkát az énekes is el tudná végezni, hiszen szobafestő-mázoló a szakmája, de túlságosan elfoglalt, így egy csapatot bízott meg.


– Isten áldásának tartom minden gyerekünket, de most határtalan az örömöm, hiszen teljesült a vágyunk: a párommal, Tündivel szerettünk volna egy kislányt a fiaink mellé – mondta boldogan a Lokálnak Kis Grófo. – Úgy tűnik, az idei tavasz hozza a legszebb ajándékot számunkra. Amikor Tündi szólt nekem, hogy terhes, itthon a korai teszt miatt az orvosok még nem tudták megmondani a magzat nemét. De annyira izgultam, hogy nem tudtam kivárni az időt, és egy amerikai laborban végül megállapították, kislányunk születik.

Kis Grófo és felesége egyelőre a nevét sem találta ki májusban születendő kislányuknak. Babonából még a kiságyat sem vették meg, de be-betérnek a helyi bababoltba kislányruhákat nézegetni.


– Hogy bent leszek-e a párommal a kórházban? Persze, de csak a folyosón, mert a szülőszobába nem megyek be. Végig szurkolok majd Tündinek, ahogy a két fiunk születésekor is. Utána pedig három napig bulizok – mondta Kis Grófo.

A mulatószene sztárja rajong a családjáért, bármilyen messzire is szólítja el a munkája, a koncert után rögtön hazaindul. Felesége, Tündi aggódik érte, addig nem alszik el, amíg haza nem érkezik. A vasárnap pedig a családé, ebédre mindenki összejön Kis Grófo szüleinél, ahol a roskadásig megrakott asztalnál az édesanyja töltött káposztája a pékségből hozott meleg kenyérrel a legnagyobb sláger. Menedzsere tudja, az énekes semmi pénzért nem mond le a vasárnapi ebédről, ezért csak estére vállal fellépést.

Kapcsolódó Cikkek