2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Belföld

Hatalmas fogás! Lecsaptak a magyar kokainbáróra – Videó!

Fényes nappal, épp üzletelés közben csapott le a rendőrség arra az 53 éves dunakeszi lakosra, akinek az ügyében a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) kábítószer-kereskedelem miatt nyomoz.

A rendőrök szerdán összehangolt akciót szerveztek a férfi elfogására. A nyomozók az után fogták el M. Ferencet, hogy különböző helyszíneken három férfinak is értékesített drogot. Az akció keretében az eladót és három vásárlóját is ellenőrizték, utóbbiaknál csekély mennyiségű kokaint találtak – írja a Ripost.


A lap beszámolója szerint a kereskedő otthonában bruttó 2168 kilogramm kábítószergyanús anyagot, valamint a porciózáshoz és értékesítéshez szükséges eszközöket (mérleget, kést, kanalat, hígító-, és csomagoló anyagot) találtak. A vegyészszakértő szerint a lefoglalt anyag kokain, amely – súlya alapján – meghaladhatja a különösen jelentős mennyiség alsó határát, feketepiaci értéke körülbelül 43 millió forint.

Ha ez nem lett volna elég, az elképesztő fogás mellett még 5,2 millió forint készpénzt és egy nagy értékű luxusautót is lefoglaltak a rendőrök.

A KR NNI munkatársai a három fogyasztót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki, ők szabadlábon védekeznek. M. Ferencet a nyomozók kábítószer-kereskedelem miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és letartóztatását kérték – közli a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek