2019. június 18., kedd
Arnold, Levente

Belföld

Hétfőtől folytatódik a távhővezeték építése a budapesti Dózsa György úton

Hétfőtől a fővárosi Dózsa György útnak a Városligeti fasor és Benczúr utca közötti szakaszán folytatódik a Kispest-Angyalföld stratégiai távhő-gerincvezeték építése, emiatt a forgalmi rend változására kell számítani – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A munkálatok miatt a Dózsa György úton a Váci út felé vezető két sáv egyikének forgalmát átterelik az ellenkező irányú útpályára.

A BKK azt javasolja, hogy aki teheti, válasszon a Dózsa György út helyett másik útvonalat.

A közösségi közlekedésben nem lesz változás, de a Váci út felé vezető oldalon az Ajtósi Dürer sor és a Városligeti fasor között a szélső sávot buszsávnak jelölik ki.

Kapcsolódó Cikkek

 • Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőség előtt áll a magyar akvakultúra ágazat

  Hatalmas lehetőséget jelentenek a magyar akvakultúra ágazat számára az uniós halászati támogatások 2020 utáni elosztására vonatkozó szabályok, amelyeket a Mezőgazdasági és Halászati Tanács elfogadott – közölte Nagy István agrárminiszter Luxembourgban az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint.

 • Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett egy tiszafüredi nő

  Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban – tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

 • Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az idei Erzsébet-táborok

  Elkezdődtek az Erzsébet-táborok, idén nyáron mintegy harmincezer gyermek nyaralhat Zánkán – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) kedden az MTI-vel.