EUR: 316,40 Ft
CHF: 281,87 Ft
2019. március 23., szombat
Emőke

Sport

Kell egy jó edző

Egy hét alatt mindent elveszített a Real Madrid, így nem lenne meglepő, ha a klub vezetői megköszönnék Santiago Solari vezetőedző néhány hónapos munkáját. Állítólag az már el is dőlt, hogy jövőre nem az argentin irányítja a csapatot. Összegyűjtöttük, kik a legesélyesebbek, hogy átvegyék a spanyol együttes kispadját.

José Mourinho 50 százalék


A portugál szakember munkanélküli, amióta decemberben menesztette a Manchester United. 2010 és 2013 között már irányította a Madridot, így ismerős terepre érkezne, viszont csak a szezon végéig kapná meg a kinevezést, ha úgy döntenek, hogy a közeljövőben megválnak Solaritól.

/Fotó: EPA

Zinédine Zidane 35 százalék

Florentino Pérez, a Real Madrid elnöke nagyon szeretné, ha a francia visszatérne. Egyes hírek szerint Zidane sem zárkózik el ettől, viszont csak nyáron lenne hajlandó újra leülni a kispadra.

/Fotó: EPA

Massimiliano Allegri 10 százalék

Az olasz neve mindig felmerül a Real Madriddal kapcsolatban, ha edzőkérdésről van szó, azonban juventusos szerződése 2020 nyaráig szól. Tavaly nyáron még elutasította Pérez felkérését, idén viszont másképp alakulhatnak a dolgok. Olasz hírek szerint a torinóiaknak már van forgatókönyvük arra az esetre, ha az 51 éves szakember távozik.

/Fotó: EPA

 

Mauricio Pochettino 5 százalék

Az argentin mester 2023-ig kötelezte el magát a Tottenhammel, de angol pletykák szerint a Real 170 millió eurót (53,7 milliárd forint) fizetne érte és Harry Kane-ért. Pochettino többször is elismerően nyilatkozott a madridi csapatról, de nem valószínű, hogy otthagyja Londont.

/Fotó: EPA

 

Kapcsolódó Cikkek