EUR: 312,85 Ft
CHF: 275,80 Ft
2019. március 20., szerda
Klaudia,

Extra

Kemény zsaruként tér vissza Moore

Izmok, fegyverek, bűn és bűnüldözés – Daniel „Hondo” Harrelsonnak élete során már bőven jutott mindegyikből.

Az AXN-en március 13-án 21 órakor debütáló SWAT– Különleges egység második évadában a Shemar Moore által megtestesített hadnagy folytatja a harcot a Los Angeles-i rendőrség kötelékében. Az AXN pedig a premier miatt lövészetet szervezett az újságíróknak, hogy egy kicsit mi is belekóstoljunk, milyen egy különleges egység tagjának lenni, és igazi szörnyekkel lőni. Ferenczi Gyula egykori védelmi tiszt és túsztárgyaló, valamint Szikszay Tamás fegyverszakértő, lőkiképző készített fel minket, és az igazi SWAT-osokról is meséltek. Ők a legmagasabban képzett bűnüldözői egység, és bár vannak különbségek a sorozat és a valóság között, jól mutatja, hogy valójában mennyire fontos munkát végez a főleg rendőrökből álló alakulat.


S.W.A.T. – SEASON 2 – EPISODE 202

Kapcsolódó Cikkek

 • Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Így néz ki Pál Dénes álomkertje

  Régi álma teljesült Pál Dénesnek, amikor ősszel végre kertes házba költözött családjával. Az énekes már most kihasználja a tavaszi időt, kertrendezésbe kezdett, készül a munkára is alkalmas, kényelmes terasz és a játszósarok is a kislányának.

 • Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Homeopátia: Hatásos vagy átverés?

  Napokon belül megváltozik a homeopátiás szerek kiváltása. Ezek vásárlásakor most már kötelező egy tájékoztatót is adni, amelyen figyelmeztetik a vásárlókat, hogy a szerek hatásossága általánosan nem igazolt.

 • Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Törőcsik Mari: A Jóisten az ölében tart

  Nem is lehetne boldogabb a 83 éves Törőcsik Mari, aki átvehette a Kossuth Nagydíjat. A színésznő megkönnyezte, hogy újra ilyen fontos elismerésben részesült, amit Orbán Viktor miniszterelnök személyesen adott át.