EUR: 320,08 Ft
CHF: 279,96 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Külföld

Kiderült! Ezzel a 14 szupersztárral folytatódik az Ázsia Expressz

A TV2 rendkívül sikeres szuperprodukciója, az Ázsia Expressz második évadával tér vissza a televízióba. A minden eddiginél izgalmasabb celeb realityben ezúttal Sri Lankán és Indián keresztül vezet majd a szupersztárok útja.

Sosem látott izgalmakkal, vadonatúj terepen és minden eddiginél színesebb szereplőgárdával érkezik az Ázsia Expressz 2. Újabb hét páros vállalkozott arra, hogy belevág az egzotikus kalandba, és versenybe száll Srí Lanka és India útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért – számol be a Ripost.


Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz. A verseny során az ázsiai terepen is már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket – írja a lap.

A hét sztárpárnak heteken keresztül kell bizonyítania rátermettségét, otthonukat hátrahagyva, több ezer kilométer megtételével és egyéb izgalmasabbnál izgalmasabb kihívások teljesítésével.


Idén a páros megmérettetéseken túl a taktikai elemek és a csoportos feladatmegoldások is a megszokottnál nagyobb csavarokat rejtenek majd.A közismert szereplők hamarosan repülőgépre szállnak, hogy őrületes feladatokon keresztül Srí Lankát, majd Indiát is meghódítsák – közli a Ripost.

Íme, a versenyzők:

A két ismert műsorvezető, Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea hosszú évek óta tartó barátságot ápol, legféltettebb titkaikat is megosztják egymással, kettesben azonban először csöppenek ilyen nem mindennapi szituációba.

Az olimpiai bajnoki címmel büszkélkedő Liu-tesvérek, Ádó és Sanyi a jégen már bizonyítottak, most viszont a korcsolyát hátrahagyva, a nyári hőséggel dacolva egy egészen új oldalukról mutatkoznak majd be.

Janicsák Veca féltve óvja magánéletét a nyilvánosság elől, ám a műsor kedvéért kivételt tett, és férjével, Ladányi Jancsó Abellel vág neki a kicsit sem hétköznapi útnak.

Hódi Pamela nemrégiben debütált a képernyőn szerelmével, az Ázsia Expressz adásaiban azonban népszerű modell barátnőjével, Huszár Zsófival láthatják majd a nézők, a mezőny dögös kettőseként.

Gáspár Evelin nagybátyjával, Gáspár Zsoltival tér vissza a képernyőre, ami már önmagában sejteti, hogy velük történnek majd a legviccesebb szituációk a kaland során.

Az Exatlon Hungary bajnoki csapatának egykori oszloposa Bereczki Krisztián mentorával és edzőtársával, Bohos Kornéllal küzd majd a legjobbnak járó címért.

Horváth Gréta influenszert egy népszerű napi sorozat szereplőjeként ismerhette meg a közönség, de korábban már egy realityben is betekintést engedett a magánéletébe, az ázsiai megmérettetésben párja, Meggyes Dávid szövetségeseként rajtol majd. Hamarosan kiderül, hogy melyik páros hogyan birkózik meg az extrém helyzetekkel és az embert próbáló feladatokkal, de Ördög Nóri is izgatottan várja a friss évadot, aki ismét családjával vág bele a rendhagyó utazásba – számol be az izgalmas fejleményekről a Ripost.

Kapcsolódó Cikkek