2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Kiderült! Ő a magyar énekesnő szerelme

Bár igen régóta megy a találgatás, vajon ki lehet Dér Heni szerelme, eddig sikerült titokban tartania legújabb kapcsolatát. Most azonban az énekesnő maga fedte fel a titkát.

A Ripostnak azonban most feltűnt, hogy Heni egyre többször mutatkozik egy egykori ValóVilág-játékos oldalán, sőt vele utazott néhány hete Dominikára is.  Dér Heni csak a lapnak mesélt az új szerelemről.


“Régebb óta ismertem Kornélt, de csak futólag. Öt hónapja aztán találkoztunk egy társaságban, és akkor indult el köztünk valami”  mondta a Ripostnak az énekesnő.

Dér Heni azt is elárulta, mit a legfontosabb számára.

“Nekem jó ideje mindennél fontosabb, hogy egy ember milyen belső értékekkel bír, mert hosszú távon azzal tud megfogni engem. Első körben nagyon tetszett, ahogyan gondolkodik, ahogyan az életét éli. Tetszett benne az a saját értékrend, amin keresztül a világról gondolkodik, mert nagyon hasonló az én látásmódomhoz. Ennek köszönhetően gyorsan kialakult bennem a vonzalom. Februárban együtt utaztunk el  Dominikára, ahol elmélyülhetett a kapcsolatunk, hiszen volt időnk egymásra figyelni és sikerült összecsiszolódnunk” – tette hozzá Dér Heni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.