EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Kínos! Bangóné tovább halmozza a helyesírási hibákat – Videó

A teljes ellenzék kivonult hétfőn délután a Parlamentből, leszámítva a Mi Hazánk Mozgalom képviselőit. A vonulás oka az volt, hogy egy újabb komikus akciót mutassanak be a Nyugdíjfolyósító Főigazgatóság Váci úti épületénél az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó főszereplésével. A szocialista országgyűlési képviselő ismét bebizonyította, hogy nem tud helyesen írni. 

A Gyurcsány-féle Demokratikus Koalíciótól (DK) a Jobbikig terjedő szivárványkoalíció a vonulás útvonalán több plakátot is lefújt, majd „hangzatos” politikai üzeneteket festettek fel a járdára. A szocialisták közösségi oldalán közzétett videón jól látszik, hogy Bangóné Borbély Ildikó képtelen volt helyesen felírni a „MINKET” szót az aszfaltra. Lassan tényleg nem ártana elgondolkozni egy helyesírást segítő, pontosabban tanító tanfolyamon, ha már a képviselő asszony mindezt az iskolában képtelen volt megtanulni.


Azok a fránya betűk

A szocialista Bangóné Borbély Ildikó megpróbálta, de ezúttal a "MINKET" szóba tört bele a bicskája…. #ECHOTV #ANEMZETHANGJA #ELLENZEK

Gepostet von ECHO TV am Montag, 4. März 2019

Mint arról korábban beszámoltunk az MSZP két színésznője, Kunhalmi Ágnes és Bangóné Borbély Ildikó állt ki helytelenül megírt transzparensekkel az Országgyűlés mentelmi bizottsága elé. Kunhalmiéknak a j és a ly közti különbségbe tört bele a bicskájuk.

Persze nem ők voltak az egyetlenek, akik „SZRTÁJK”-ba kezdtek a helyesírás szabályaival szembe. Hasonlóan járt Karácsony Gergely zuglói polgármester is, aki közösségi oldalán írta egy posztjában, hogy „dolgozószobályából”.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek