EUR: 320,27 Ft
CHF: 280,12 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Lányából merít erőt Ganxsta Zolee

Padlóra került Ganxsta Zolee. A rapperrel néhány héttel ezelőtt szakított szerelme, barátai pedig nagyon aggódnak érte. A zenész most 12 éves lányából, Zoéból merít erőt, noha gyakran ő maga is megkérdőjelezi, hogy alkalmas-e egyáltalán az apaságra.

(Fotó: Lokál)

Ganxsta Zolee szívét több nő is összetörte már, sajtóinformációk szerint most azonban minden eddiginél jobban kikészült lelkileg. Titokzatos szőke szerelme egy év együttlét után adta ki az útját, barátai most joggal aggódnak érte.  „Bevallom, aggódom kicsit a Zoliért, hiszen most kijut neki a rosszból. Két-három hete a barátnője szakított vele, akivel már egy éve együtt volt, ezért pedig saját magát hibáztatja, teljesen kikészült” – árulta el a Ripostnak egy barát, aki szerint a rapper volt már hasonló helyzetben: előző szerelmével, Petrával való szakítása is nagyon megviselte. „Az a szakítás akkor teljesen padlóra küldte őt, elhagyta magát, csontsoványra fogyott” – tette hozzá. Az 53 éves Ganxsta egyébként a közösségi oldalán is többször utalt arra, hogy nincs túl jó passzban. „Ahogy a haverom mondaná: nem kell innod és cigizned ahhoz, hogy tönkretedd magad, egyszerűen csak legyél szerelmes” – írta Instagramján a zenész, aki munkája mellett a családjából, 29 évvel fiatalabb húgából és 12 éves kislányából, Zoéból merít erőt.


– Igaz, hogy nem tudunk a húgommal olyan gyakran találkozni, de a kapcsolatunk ettől függetlenül nagyon szoros. Mindig számíthatunk egymásra, pedig óriási a köztünk lévő korkülönbség. Kiskorában nagyon sokat vigyáztam rá, kicsit olyan volt, mintha én lettem volna az apja. Ekkor megtapasztaltam, hogy mekkora felelősséggel jár egy kicsi, ezért egy jó darabig nem is vágytam saját gyerekre, de most már itt van Zoé, nincs mese, szülőként is helyt kell állnom. A kicsi lány egyébként egy tündér, rengeteg erőt ad nekem, ő az egyetlen normális a családban. Jól tanul, szót fogad, aztán persze lehet, hogy neki is elmegy az esze, no meg a tanulástól való kedve, mint nekem. Egy darabig én is zsúrpubi voltam, aztán tizenöt éves koromban jött a punk, és az elvette az eszem, megvadultam – árulta el a Lokálnak Zolee.

(Fotó: Cser Dániel)

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.