EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Lekéste kisfia születését Szabó Győző

Harmadszor is apa lett Szabó Győző, aki két piros lámpa és egy lassú lift miatt lekéste kisfia, Gáspár Zoltán születését. Ennek ellenére a színész boldogan újságolta el a Lokálnak, hogy a baba és a mama is jól vannak. 

Köszönjük, megszületett a kisfiú, mindenki jól van, mérhetetlenül nagy a boldogság a családunkban – nyilatkozta a Lokálnak nem sokkal a szülés után Szabó Győző, aki noha eleinte kissé tartott az apás szüléstől, végül mégis úgy döntött, hogy ott szeretne lenni kedvese, Rezes Judit mellett a nehéz percekben. A szülést azonban lekéste. –Minden köszönés nélkül rongyoltam be a szülőszobára, ám abban a pillanatban tették Judit mellkasára a gyereket. Azt hiszem, így bent is voltam, meg nem is voltam bent, de ha az a két piros lámpa nincs, beérek. Lehet, hogy ha nem kell várni a liftre, beérek, de ilyen a sorsszerűség – mesélte a Petőfi Rádióban Szabó Győző, aki immár háromszoros apuka. Első házasságából született nagylánya, Bori már 22 éves, Judit pedig 2010-ben adott életet első gyermeküknek, Misinek, aki féltestvérével együtt már nagyon várta a kis öcsi érkezését. Minderről a színésznő írt saját blogján, nem sokkal kisfia születése előtt.


„Mindig is tudtam, hogy szeretnék a fiam mellé egy tesót, viszont színésznőként nem könnyű kiválasztani a megfelelő időpontot. Ha van egyáltalán ilyen, mert mindig azt mondják, hogy az sose jön el. (…) A szüléstől most sem félek, inkább megint valami kíváncsi várakozás van bennem. (…). Jöjjön akkor, amikor már fel van készülve, én itt vagyok! Várom! A család többi tagjáról nem is beszélve” – írta egy héttel Gazsi érkezése előtt a színésznő.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek