EUR: 327,10 Ft
CHF: 290,53 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Egyéb Kecskemét

Lezárták a báli szezont

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja, a Római Katolikus Főplébánia, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének Kecskeméti Szervezete és a Piarista Diákszövetség a napokban tartotta a Keresztény Polgári Bál hagyományteremtő ünnepségét Szabadság-szerelem 1849 címmel. A bál a hagyományőrzés jegyében számos meglepetést tartogatott a vendégek számára. 

A dicsőséges tavaszi hadjárat 170. évfordulója alkalmából rendezték meg a 2019-es Keresztény Polgári Bált, amelynek díszvendége Koltay Gábor Balázs Béla-díjas filmrendező, színigazgató, érdemes művész volt. A rendezvényen megjelent és köszöntötte a vendégeket dr. Zombor Gábor és dr. Salacz László országgyűlési képviselő, valamint dr. Mák Kornél, Kecskemét város alpolgármestere.


A bál résztvevői korabeli ruhákba öltöztek

A színes programról a Katona József Színház művészei és huszárok, a finom étkekről a Három Gúnár Rendezvényház munkatársai, a vidám hangulatról a Caraván Együttes gondoskodott a rendezvényen. És természetesen volt bálkirálynő-köszöntés, tombola és finom borok, amelyeket a Falu végén kurta kocsma borozóban kóstolhattak azok a vendégek, akik részvételükkel erősítették a keresztény közösség összetartozását.

Kapcsolódó Cikkek

 • Rendbe tették a Rómait

  Rendbe tették a Rómait

  A Közösségi és Turisztikai Egyesület a Római-partért szervezésében második alkalommal tartottak nagytakarítást a Római-parton.

 • Családbarát Józsefvárost!

  Családbarát Józsefvárost!

  Gyermek- és családbarát városrészt szeretne létrehozni az önkormányzat Józsefvárosban. A kerületvezetés eddig is sokat tett a közbiztonság növelése, a környezet alakítása, az egészségügy és az oktatás-nevelés támogatása érdekében.

 • Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahely

  Száztíz új munkahelyet teremt a szerb tulajdonú, papírgyártással foglalkozó Drenik Hungary Kft. nyolcmilliárd forintos gyártási kapacitásnövelő és termékportfólió-bővítő beruházása Szolnokon – jelentette be a Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.