EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Belföld

Márki-Zay embere rátámadt az Echo TV stábjára

Rád verek olyat, hogy besz**sz, b**d meg! – mondta Márky-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester egyik szimpatizánsa az Echo TV operatőrének, mert az meg mert jelenni a helyi Fidesz vasárnapi sajtótájékoztatóján.

A nagyobbik kormánypárt helyi szervezete azt szerette volna tudatni az eseményen, hogy szerintük a város önkormányzata egy szocialista politikus lányának áron alul, jogszerűtlenül adott el egy önkormányzati lakást. A helyszínen viszont megjelent az érintett szocialista Nagy Ernő, Márki-Zay Péter és Kis Andrea alpolgármester. Velük jött 50 szimpatizáns, akik sípolással, folyamatos bekiabálásokkal zavarták a tájékoztatót. A Délmagyar tudósítása szerint az agresszív fellépés kis híján erőszakba torkollott, ugyanis Márki-Zay Péter egyik követője inzultálta az Echo TV operatőrét, akinek, ha nem lép hátra, kicsapták volna a kezéből a kamerát.


– Ki engedte meg, hogy engem… Takarodj innen! Rád verek olyat, hogy besz**sz, b** meg! – hangzott el. Többen is hallották a helyszínen, hogy Márki Zay Péter megkérte az Echo TV riporterét, hogy az operatőrt inzultáló felvételt ne adják le.

Veréssel fenyegette meg az ECHO TV stábját Márki-Zay támogatója

Veréssel fenyegette meg az ECHO TV operatőrét Márki-Zay Péter egyik szimpatizánsa Hódmezővásárhelyen egy közterületen tartott sajtótájékoztatón. A tájékoztatót a helyi Fidesz azért hívta össze, mert szerintük a város önkormányzata egy szocialista politikus lányának áron alul, jogszerűtlenül adott el egy önkormányzati lakást. A helyszínen végül megjelent Márki-Zay Péter is, aki összevitatkozott a helyi fideszes politikusokkal.#ECHOTV #ANEMZETHANGJA

Gepostet von ECHO TV am Sonntag, 3. März 2019

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek