2019. április 23., kedd
Béla

Belföld

Megbüntették a hisztiző ellenzékieket

Az Országgyűlés 36 ellenzéki képviselő tiszteletdíját csökkentette a tavaly decemberi botrányos akció miatt, amelyet a munka törvénykönyvének módosítása miatt követtek el a politikusok.

Csökkentették, illetve megvonták a fizetését négy jobbikos, tizenkét MSZP-s, hét DK-s, hat LMP-s, öt párbeszédes és két független képviselőnek. A büntetések összesen több mint 41 millió forintot tesznek ki. Az MSZP-s, DK-s, párbeszédes és független képviselők azért kaptak teljes fizetésmegvonást, mert elállták az elnöki emelvényt, sípoltak, szirénáztak, táblákat tartottak fel. A legmagasabb összegű büntetés (több mint 1,7 millió forint) két frakcióvezetőt, Szabó Tímeát (Párbeszéd) és Tóth Bertalant (MSZP) sújtja.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Szír őrjöngött a villamoson

  Szír őrjöngött a villamoson

  Múlthét szerdán 15 óra magasságában kaptak riasztást a rendőrök, hogy egy férfi kirúgta a Nyugati térnél a hatos villamos egyik ablakát.

 • Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Brüsszel megint Sorosnak kedvez

  Az Európai Parlament bevándorláspárti többsége szerdán újabb, a migrációt támogató tervet fogadott el. Az előterjesztés szerint Brüsszel még több pénzt ad a Soros-szervezeteknek, hogy azok még több bevándorlót hozzanak be Európába.

 • Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor meglocsolta unokáját, Alízt is

  Orbán Viktor is hű a húsvéti hagyományokhoz, mindig meglocsolja családjának hölgytagjait. A miniszterelnök húsvét másodnapján korán reggel egy locsolóverset posztolt ki Facebook-oldalán, amint meglocsolja unokáját, Alízt.

 • Öt hónapos babát vertek félholtra

  Öt hónapos babát vertek félholtra

  Mind a négy gyermekét elvették attól az Ötvöskónyiban élő édesanyától, akinek élettársa félholtra verte öt hónapos kisbabájukat, Danikát.