EUR: 326,36 Ft
CHF: 294,66 Ft
2019. július 18., csütörtök
Frigyes

Extra

Meghódította a világot Nanushka

Rangos nemzetközi díjat kapott a Nanushka, a cég vezetője Cambridge-ben beszélt a sikerekről. A dizájnerekből álló zsűri tagjai egyedinek, elegánsnak és mégis könnyen viselhetőnek találták Sándor Szandra ruháit és kiegészítőit.

Az International Design Awards (IDA) 2007 óta oszt díjakat építészeknek, belsőépítészeknek, grafikusoknak, tárgy- és divattervezőknek. A zsűri most Nanushkát díjazta, akinek neve már külföldön is ismerősen cseng. Meghódította a New York Fashion Weeket, ruháit pedig olyan világsztárok viselik, mint Uma Thurman, Dua Lipa, Emily Ratajkowski, Jennifer Lawrence vagy Kendall Jenner.


(Fotó: Cser Dániel)

–Mikor 13 évvel ezelőtt belekezdtem, elhatároztam, hogy egy olyan márkát szeretnék kiépíteni, ami világhírű. Hatalmas boldogság, hogy ez mostanra sikerült. Az pedig csak még jobban inspirál, hogy a világsztárok is ennyire szeretik a kollekcióinkat. Én a kezdetek óta ugyanolyan lelkesedéssel ülök az asztalomhoz és tervezek – mesélte korábban a Lokálnak Szandra, akinek szakmai sikereiről a Nanushka CEO-ja, Baldaszti Péter Cambridge-ben mesélt a fiataloknak. A Future: Hungary konferencián a legrangosabb brit egyetemekről gyűltek össze ott tanuló magyar diákok, hogy megismerjék a cég történetét, és meggyőződjenek arról, hogy Budapestről is lehetséges kiemelkedő szakmai és üzleti eredményeket elérni a világban. Háromszor annyi viszonteladó, ötször annyi eladott ruha, megtízszerezett bevétel – ezeket az eredményeket érte el a Sándor Szandra által alapított Nanushka a GB & Partners befektetése után. A magyar divatmárka egyedülálló növekedési ütemet mutatott: 2018 végére az első magyar világmárkává nőtte ki magát, mára pedig a világ összes meghatározó nagyvárosában jelen van.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Ejtették az egyik vádat Kevin Spacey ellen

  Kevin Spacey egyik szexuális zaklatási ügyét ejtette egy amerikai bíróság, mert a színészt vádló sértett nem volt hajlandó tanúskodni a bíróságon – számolt be róla a BBC News.

 • Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Dióssy Klári: Sokszor előjön a fájdalom

  Idén lenne húsz éves Dióssy Klári kislánya, Adélka, aki mindössze négy és fél évesen hunyt el leukémiában. A Ridikül műsorvezetője a Családvarázsban mesélt soha el nem múló fájdalmáról, és arról miképp telnek mindennapjai második házasságából született gyermekével, Mátéval.

 • Cseh Tamás a mindennapokban

  Cseh Tamás a mindennapokban

  Barátom gondolt egy merészet, és abban a faluban, ahol az egykori kitűnő Kossuth-díjas előadóművész nyarai nagy részét töltötte, a Balaton-felvidéki Kővágóörsön, halálának 10.