EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Megjósolták Klárikának Korda Györgyöt

Ma már a világ természetesebb dolga, hogy Balázs Klári és Korda György egy párt alkot. Mégis ha az énekesnőnek fiatalkorában azt mondja valaki, hogy nem az előző férje, Balázs Gábor mellett fog megöregedni, nagyot nevetett volna. Így is tett, amikor negyven évvel ezelőtt egy bizonyos Margit néni pontosan ezt jósolta neki.

– A hetvenes évek végén az egyik kolléganőm mesélte, hogy ismer valakit, aki tud jósolni. Nem hittem az ilyesmiben, szkeptikus voltam, de gondoltam, hívja csak el a zenekari próbánkra, majd jót szórakozunk. Ekkor még Balázs Gábor felesége voltam, kíváncsian vártam a találkozót. Margit néni kézírásból és tenyérből jósolt, és azt mondta, hogy el fogok válni, én meg kinevettem. Azt is mondta, hogy egy nálam jóval idősebb, híres férfival jövök össze, akivel annyit fogok a tengerentúlra járni, hogy már unni fogom. „Vele fogod leélni az életed” – mondta  a jósnő, akinek egy szavát sem hittem el. Mindezt otthon Gábornak is elmeséltem, jót nevettünk rajta – emlékezett vissza a negyven évvel ezelőtti történésekre Balázs Klári, akit később – már Korda György feleségeként – hideg zuhanyként ért a felismerés, hogy a jósnőnek mindenben igaza lett.


– Néhány évvel később az egyik kollégám hívta fel a figyelmem arra, hogy Margit néninek minden szava beigazolódott. Visszaemlékeztem a jóslásra, hirtelen összeállt a kép, majdnem rosszul lettem ijedtemben. Kicsivel később persze meg is nyugodtam, hiszen úgy gondoltam, ha bejött, hogy elválok, akkor annak is be kell jönnie, hogy Gyurival élem le az életem. Így is lett, hiszen a férjemmel már több mint 38 éve élünk békés, boldog házasságban, és azt hiszem, ez már örökre így is marad. Ettől függetlenül nagyon hálás vagyok az előző férjemért, Gáborért is, akivel a haláláig jó barátok maradtunk. Nem váltunk el haraggal, egész egyszerűen beláttuk, hogy kihűlt a szerelem. Nagyon fiatalon kerültünk össze, az ember 16 évesen nem tud egy életre dönteni, én legalábbis nem tudtam – magyarázta az énekesnő, aki életében mindössze egy szűk évig volt szingli, de mint mondja, cseppet sem bánja.

– Nem bánom, hogy nem kalandoztam, nem is vagyok az a típus. Boldog vagyok a tudattal, hogy csak két nagy szerelmem volt az életemben, és egy évet leszámítva mindig szeretve voltam – tette hozzá Klárika.


Fotó: Lokál

 

Kapcsolódó cikkek

Kapcsolódó Cikkek