2019. április 23., kedd
Béla

Egyéb Dunaújváros

Megválasztották az év menedzserét

Az ISD Dunaferr társaságcsoportnál minden évben megválasztják az év menedzserét. Legutóbb capt. Vaso Janicic, az ISD Portolan Kft. ügyvezető igazgatója vehette át az elismerést.

A hajóskapitányként is sikeres pályát befutott szakember 2005-ben kezdett a Dunaferrnél dolgozni. A vállalatnál a „kapitányt” nemcsak tisztelik kollégái, hanem őszintén kedvelik is. Korrekt, emberséges vezetőnek, pozitív személyiségnek tartják. Vaso Janicicról közismert, hogy az elvégzett munka tekintetében magasak az elvárásai – önmagával és a környezetében dolgozókkal szemben is. Vezetői hitvallása nagyon egyszerű: őszinteség, egyenesség, kemény munka és egymás tisztelete. Mint mondja, őszintén hálás volt az „Év menedzsere” elismerésért, egyúttal arra is büszke, hogy egy jellemzően „termelésszemléletű” cég képviselői ítélték oda neki a díjat, miközben cége „csak” szolgáltatást nyújt a Dunaferrnek. A díjat nem tartja személyes sikernek: úgy gondolja, hogy csakis munkatársai támogatásával és segítségével válhatott sikeres vezetővé, hosszú évek közös munkájával építették fel azt a társaságot, amelynek képviselőjeként méltó lett a kitüntető címre.


Kapcsolódó Cikkek

 • Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Egyre kevesebben locsolkodnak húsvétkor

  Bár a húsvét két legfontosabb vallási ünnepünk egyike, a karácsonyi hagyományokat sokkal többen követik. Az adventi gyertyagyújtás, a karácsonyfa-állítás és a mákosbejgli-evés elmaradhatatlan rituáléja a karácsonyi ünnepkörnek, a húsvéti szokásokat azonban egyre kevesebben követik.

 • A húsvét még ma is üzenettel bír

  A húsvét még ma is üzenettel bír

  Ha Jézust középpontba helyezzük, akkor életünk derűben és boldogságban megy végbe – vallja Bán Csaba, a Hódmezővásárhely-Ótemplomi Református Egyházközség lelkésze, aki az ünnep alkalmából juttatta el gondolatait lapunkhoz.

 • Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  Tarlós: Uniós kötöttség a dugódíj bevezetése

  A budapesti behajtási díjról, amit még a Demszky Gábor-féle városvezetés önként vállalt be a 4-es metró megépítésért, egy tíz évvel ezelőtti európai bizottsági határozat és egy érvényes szerződés rendelkezik, azt nem a főváros akarja mindenáron bevezetni – mondta a főpolgármester csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.