2019. április 20., szombat
Tivadar

Program

Mi tartja össze férfi és nő hosszú távú szövetségét?

Tudjuk-e még, hogy egy férfi és nő együtt, szövetségben milyen nemes dolgokat hozhat létre? Bedő Imre a tőle megszokott egyedi megközelítésben beszél a párkapcsolatokról áprilisi előadásában. Tréfa nélkül, férfias megközelítéssel világít rá arra, hogy mi tartja természetes módon egyben férfi és nő szövetségét.

Bedő Imre, Férfiak Klubja-alapító ezúttal a következő témát járja körbe a tőle megszokott módon, más szemszögből:


Felismerjük-e, milyen fontos a közös jövő tervezése és teremtése, hiszen ez teheti igazán értelmessé saját életünket? Hisszük-e, hogy személyiségfejlődésünk legmagasabb fokát érhetjük el együtt, és így lehetünk elégedettek és boldogok? Mi kell ahhoz, hogy megtaláljuk a belső kapaszkodókat és egymást egy hosszú távú
párkapcsolatban? Hogyan tudja ötvözni erősségeit, megerősíteni szövetségét férfi és nő?

Időpont: 2019. április 3.
Kapunyitás: 18.00 órakor
Előadás kezdete: 19.00 órakor
Helyszín: Lurdy Ház, 1097 Budapest Könyves Kálmán krt. 12-14.
Az ÖtvösMűhely látogatása kötelező regisztrációhoz kötött: https://goo.gl/anLkyE

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Itt a Nagy Táncválasztó!

    Itt a Nagy Táncválasztó!

    Április 28-án, vasárnap a Magyar Táncművészeti Egyetem és a Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére az ország hat városában első alkalommal rendezik meg a Nagy Táncválasztót, amelynek keretében egész napos ingyenes programra várják az érdeklődőket a Tánc Világnapja alkalmából.

  • 5 éves a Flippermúzeum!

    5 éves a Flippermúzeum!

    A mai napon ünnepli megnyitásának ötödik évfordulóját a Budapesti Flippermúzeum: ez alkalomból a héten a látogatók nem csak a szokásos belépődíj ellenében léphetnek majd kiállítótérbe.