2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Minél előbb nagymama lenne Zalatnay

„A lányomnak az örökbefogadáson jár az esze, miközben én azt kívánom neki, hogy igenis élje át a szülés csodáját! Sajnos én nem tapasztalhattam meg, ami óriási veszteség” – kezdte a Hot! magazinnak Zalatnay Sarolta. Az énekesnő örülne, ha Londonban élő örökbe fogadott lánya, Niki anyuka lenne, ő pedig a világ legboldogabb nagymamája lenne.

„Tudom, mik a félelmei, hogy mitől ódzkodik, hiszen nap mint nap ítélkeznek felette, amiért a lányokat szereti, de nem szeretném, ha ezek miatt nem vágna bele. (…) Ha úgy alakulna az élet, akkor egyedül is vállalna gyermeket. Erre van is mód, hiszen manapság rengeteg nő fordul segítségért egy spermabankhoz. De még nem tart itt, és én ezt tiszteletben tartom” – tette hozzá Cini.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.