EUR: 333,33 Ft
CHF: 303,13 Ft
2019. szeptember 18., szerda
Diána

Belföld

Munka helyett graffitizett az ellenzék – Videó!

Ismét kivonultak az Országgyűlés plenáris üléséről a parlamenti ellenzéki pártok képviselői, és törvényalkotási munka helyett újfent demonstrációval kezdtek bohóckodni.

Mint emlékezetes, az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján a túlóratörvény okán vonultak az esztergomi Suzuki-gyárhoz (ahol a munkáltató és a munkavállalók képviselői azóta minden vitatott pontról megállapodtak – a szerk.), most a kormányzati igazgatásról szóló új jogszabály vitája helyett a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz mentek.


Élő: az ellenzéki képviselők a Nyugdíjfolyósító Igazgatósághoz vonulnak, nemet mondunk a gyűlöletkampányra és a rabszolgatörvényre! #MSZP #hueu #HazaSzeretetEurópa

Gepostet von MSZP am Montag, 4. März 2019

Ezt megelőzően a nyugdíjfolyósító előtt Szabó Tímea a Párbeszéd, Varju László a DK, Bangóné Borbély Ildikó az MSZP képviselője, valamint a független Szél Bernadett festékszóróval lefújtak egy kormányzati plakátot, és feliratot pingáltak a járdára. Mindeközben az volt a legfontosabb elfoglaltságuk, hogy vigyázzanak, nehogy befestékezzék egymást.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek