EUR: 326,80 Ft
CHF: 290,19 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Belföld

Nekik tényleg bérgyilkos volt a szomszédjuk!

Akcióba illő jelenetnek voltak tanúi egy kőbányai panelház lakói. A Ripost információi szerint ugyanis elfogták az egyenruhások elfogták a szerbiai magyar bérgyilkos barátnőjét is Budapesten.

A TEK-esek a hír­hedt bér­gyil­kos, D. Csaba sze­re­tő­jéért men­tek, és ma­guk­kal is vit­ték.


„Hajnali fél 6 körül jöhettek a kommandósok, egészen fél 8-ig itt lehettek. Be voltak öltözve, mint az akciófilmekben, és kutyákat is hoztak. A lármázásra ébredtem, aztán kinéztem az ajtón, a mi emeletünkön is állt egy kommandós” – mesélte egy idős hölgy, aki szintén a kőbányai, Bányató utcai panelházban lakik. – „Az egyik szomszédasszony unokáját vitték el, valami maffiózó bűnöző udvarolt neki sokáig, biztos az lehet a dologban” – mondta a portálnak az asszony.

Természetesen a hírre felbolydultak a lakók, akik név nélkül nyilatkoztak is a Ripostnak.


Nem hittem volna, hogy egy bérgyilkos a szomszédom – jegyezte meg egy másik szomszéd, aki végig nézte, amint az egyenruhások elviszik a lakásból a nőt.

– Tavaly nyáron láttam itt először Nikit és Csabát, látogatóba jöttek. Később a hírekből tudtam meg, hogy körözik a férfit. Elsőre le sem esett, hogy a Niki párját látom a tévében – mesélte a Ripostnak egy döbbent lakó.

– Később az egész ház az akcióról beszelt. Sajnáltuk Kati nénit, Niki anyukáját, meg Éva nénit, a nagymamát is, hiszen nagyon rendes asszonyok. Először nem is értettem, miért ide jöttek a rendőrök, mert annak idején Kati néni mesélte, hogy Szentendrén, a Meggyfa közben sikerült egy csodálatos házat kibérelnie a lányának és a párjának. Számomra megdöbbentő h egy igazi gyilkos volt a szomszédban, aki itt sétálgatott mellettünk. A hideg kiráz… – tette hozzá a szomszéd.

Kapcsolódó Cikkek