EUR: 320,08 Ft
CHF: 279,96 Ft
2019. április 22., hétfő
Csilla, Noémi

Belföld

Nem fogja elhinni mit tett ez a férfi a pirosnál – Videó!

Nem mindennapi eseménynek lehettek tanúi a Nyugati pályaudvar előtti piros lámpánál ragadt autósoknak. A kivétel kedvéért most a derűre volt ok és nem a szokásos idegeskedésre.

Az álló kocsisorban egy férfi fogta magát, kiszállt kocsijából és elkezdett táncolni, méghozzá igen jókedvűen. Mikor a lámpa zöldre váltott a táncoslábú fiatalember visszaugrott az autóba és ment tovább mintha mi sem történt volna.

A furcsa, de annál vidámabb eseményről videó felvétel is készült.

Kapcsolódó Cikkek

 • Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját tűzik műsorra

  Mozart legismertebb operáját, A varázsfuvolát tűzi műsorra a Pannon Filharmonikusok zenekar (PFZ) német nyelven, magyar feliratozással, Hábetler András rendezésében április 30-án a pécsi Kodály Központban – tájékoztatta az együttes az MTI-t.

 • Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Szijjártó: Európának új vezetőkre van szüksége

  Európának új vezetőkre van szüksége, olyanokra, akik felismerik az európai emberek érdekeit, és képesek is azokat megvédeni – reagált Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Európai Bizottság elnökének kijelentésére.

 • Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Ne engedjék a házi kedvencet a szabadban kószálni

  Csaknem háromszor nagyobb eséllyel kapnak el valamilyen fertőzést azok a macskák, amelyeket gazdáik hagynak szabadon kószálni a külvilágban, mint azok a cicák, amelyeket nem engednek ki a szabadba – állapították meg amerikai kutatók, megjegyezve, hogy a házi macskák bizonyos betegségei az emberre is átterjedhetnek.