EUR: 322,18 Ft
CHF: 283,39 Ft
2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Olivia Newton-Johnt barátai szelleme segíti

Olivia Newton-John új könyvében írta le, hogy amíg a színpadon szerepel, úgy érzi, halott barátainak szellemei segítik őt.

A barátok mellett mindig vele van egy gyermek szelleme is, egykori ismerőseinek kislánya, aki betegségben halt meg az ezredforduló előtt. – Mindig velem van, ahogy a szüleim is, és a barátaim, Karen Carpenter és John Denver. Ők ugyan már nincsenek köztünk, de a szeretetük elkísér, érzem őket – vallotta az énekesnő. Olivia egyébként már harmadszor néz szembe a rákkal, Don’t Stop Believin’ (Ne add fel a hited – a szerk.) című művében erről és korábbi anorexiájáról is bővebben ír.

Profimedia, Album

Profimedia, Splash – aktivní

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.