2020. július 06., hétfő
Csaba

Extra

Özvegye gyalázza Zsazsa emlékét

Frédéric von Anhalt herceg sohasem a visszafogottságáról volt híres. A napokban közösségi oldalán mutatta be örökbe fogadott kutyáját, Tigert, akinek nyakában Gábor Zsazsa egykori aranyöve lóg. A rajongók egy része úgy érzi, a herceg meggyalázta a néhai díva emlékét.

– Régen azt mondtam, a pénz boldogít. Ma már tudom, hogy csak a család vagy a barátok tudnak boldoggá tenni. Most már van pénzem, de egyedül vagyok – mondta a Bildnek Anhalt, aki büszkén pózolt új barátjával, Tigerrel, egy örökbe fogadott pitbullal. A rajongók azonban kiszúrták, hogy a herceg néhai felesége, Gábor Zsazsa féltve őrzött tizennégy karátos aranyövét aggatta pórázként az eb nyakába.


– Tigerrel az oldalamon már senki sem állhat az utunkba. Úgy érzem magam, mint egy gengsztervezér! – mondta a lapnak Frédéric, aki nem érezte szükségét a magyarázkodásnak az övből kialakított póráz miatt. A rajongók azonban nem tartják ilyen mókásnak Anhalt ötletét, többen úgy gondolják, hogy a herceg inkább kegyeletsértő, hiszen Zsazsa kikötötte, halála esetén mely tárgyakon nem adhat túl Anhalt. Köztük volt ez az aranyöv is, amely minden bizonnyal nagyon fontos volt a néhai dívának.

Prinz Frédéric von Anhalt

Zsazsa 2016-ban, szívrohamban halt meg Profimedia, Press Association

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek