EUR: 326,43 Ft
CHF: 289,40 Ft
2019. május 22., szerda
Júlia, Rita

Extra

Özvegye gyalázza Zsazsa emlékét

Frédéric von Anhalt herceg sohasem a visszafogottságáról volt híres. A napokban közösségi oldalán mutatta be örökbe fogadott kutyáját, Tigert, akinek nyakában Gábor Zsazsa egykori aranyöve lóg. A rajongók egy része úgy érzi, a herceg meggyalázta a néhai díva emlékét.

– Régen azt mondtam, a pénz boldogít. Ma már tudom, hogy csak a család vagy a barátok tudnak boldoggá tenni. Most már van pénzem, de egyedül vagyok – mondta a Bildnek Anhalt, aki büszkén pózolt új barátjával, Tigerrel, egy örökbe fogadott pitbullal. A rajongók azonban kiszúrták, hogy a herceg néhai felesége, Gábor Zsazsa féltve őrzött tizennégy karátos aranyövét aggatta pórázként az eb nyakába.


– Tigerrel az oldalamon már senki sem állhat az utunkba. Úgy érzem magam, mint egy gengsztervezér! – mondta a lapnak Frédéric, aki nem érezte szükségét a magyarázkodásnak az övből kialakított póráz miatt. A rajongók azonban nem tartják ilyen mókásnak Anhalt ötletét, többen úgy gondolják, hogy a herceg inkább kegyeletsértő, hiszen Zsazsa kikötötte, halála esetén mely tárgyakon nem adhat túl Anhalt. Köztük volt ez az aranyöv is, amely minden bizonnyal nagyon fontos volt a néhai dívának.

Prinz Frédéric von Anhalt

Zsazsa 2016-ban, szívrohamban halt meg Profimedia, Press Association

 

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

 • Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Tarantino filmje

  Lelkes fogadtatásban részesült Quentin Tarantino a Volt egyszer egy Hollywood című filmje, amelyet kedd este mutattak be a 72. cannes-i fesztivál hivatalos versenyprogramjában. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie a rendezővel együtt érkeztek és vonultak fel a fesztiválpalota vörös szőnyegén.

 • Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Nyilvánosan támadják Gyurcsányék Liptait és Tóth Verát

  Lejárató hadjáratot indítottak Gyurcsányék a magyar sztárvilág ellen. A DK-n aktivistája, Homonnay Gergely saját közösségi oldalán fakadt ki és vonta kérdőre Tóth Verát, Liptai Claudiát és Ördög Nórát, amiért nem foglalnak állást politikai kérdésekben.

 • A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  A legcukibb rosszcsont: Lajos herceg

  Vilmos herceget és Katalin hercegnét három csemetéjével együtt most látta először a világ közös fotón. A hercegné nemrég egy kertrészletet tervezett a Chelsea Garden Show-ra ahova a kicsiket is elvitték, az egyéves Lajos herceg pedig ellopta a showt.

 • Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Milliókért árulja Kim cuccait Kanye West

  Kim Kardashian már többször is aukcióra bocsátotta márkás cuccait, ezúttal azonban a férje, Kanye West döntött úgy, hogy ideje ismét kiselejtezni felesége gardróbját, mert szerinte az ami ott van, az maga a pokol.