EUR: 352,33 Ft
CHF: 333,34 Ft
2020. április 10., péntek
Zsolt

Extra

Párizsban koldult Eke Angéla

Kis híján Párizsban ragadt Eke Angéla, aki 18 évesen egy kiránduláson az utolsó fillérig minden pénzét elköltötte. A bájos színésznő végül remekül megoldotta a helyzetet, úgy döntött, hogy koldulni megy.

Ma este a TV2 Pénzt vagy éveket! műsorában Horváth Éva és Eke Angéla próbálja megtippelni az emberek életkorát. A két szépség a Csak show és más semmiben ismerte meg egymást, azóta is nagyon jóban vannak, a képernyőn keresztül is érezhető a köztük lévő összhang. Angéla mellett mondjuk nem is lehet unatkozni – ezt Kasza Tibi emelte ki, aki szerint a színésznővel egy igazi kaland az élet, az utazások meg pláne nagyon izgalmasak vele. Angéla 14 évvel ezelőtti történetének hallatán efelől pedig senkinek sincs kétsége.


“18 éves korunkban elmentünk Párizsba, kaptunk ugyanis egy nyaralást. Ebben a korban az ember az utolsó fillérjét is elkölti, az utolsó napra csak egy víz és egy bagettnyi pénzt hagytunk magunknak. Igen ám, csak azzal nem számoltunk, hogy a reptérre is el kell jutni, a kis transzfer pedig 7 euró volt fejenként. Nem volt már semmink, csak egy fél bagettünk meg egy fél vizünk. Én mentettem meg a helyzetet, mert ott magyarázták nekünk franciául, hogy mennyünk el nem tudom milyen pályaudvarra, és az akkori barátom mondta, hogy jó ez jó lesz, oda fogunk jutni, én meg mondtam hogy nem, és elindultam koldulni a vonaton. Persze a barátom pironkodott a vonat végében, hogy ez milyen dolog, de én megmondtam neki, hogy valahogy haza kell jutnunk.  Összeszedtem 7 eurót, mondtam neki, hogy indítsunk visszafelé, és ott ahol elakadtunk, addig fogunk könyörögni, amíg be nem engednek minket 7 euróért” – mesélte a nem mindennapi történetet Angéla, aki többek közt arról is vallott a műsorban, hogy van egy őrült zaklatója, aki rendszeresen azt kéri tőle, hogy küldjön a talpáról fotókat.

(TV2)

“Az egyik legmeglepőbb követőm – egyébként nagyon kedvesen – állandóan azt kéri, hogy küldjek fotót a talpamról – mesélte el furcsa élményét Angéla, mire Éva rögtön rávágta, hogy neki is van egy ilyen követője. A lányok így még azt sem tartják kizártnak, hogy ugyanaz a lábfetisiszta rajong értük. –Nem küldtem neki fotót a talpamról, helyette azt javasoltam neki, hogy a Csak show és más semmis produkciómat nézze vissza, és onnan fotózza ki magának, ha ennyire szeretné – tette hozzá Angéla, akinek az esete nem számít egyedinek. Korábban Tóth Andi vallott a Lokálnak arról, hogy az ő lábáért is többen oda vannak. – Teljesen meglepődve tapasztalom, hogy mennyi lábfetisiszta van a rajongóim között. Vannak, akik azért könyörögnek, hogy “megnyalhassák”, vagy legalább “szagolgathassák” a lábam. Még így kimondva is egészen elképesztő és hihetetlen – jegyezte meg nevetve Andi.


Hogy Horvát Éva és Eke Angéla végül mennyi pénzt visz haza, és hogy miért keveredtek egyszer ugyanabba a kádba, az kiderül a ma esti Pénzt vagy éveket! műsorából a TV2-n.

(TV2)

Kapcsolódó cikkek:
Ismét jön a Pénzt vagy éveket!
Őrült nő zaklatta Pintér Tibort
Minden este megy a babaprojekt
Kasza Tibi: Megváltoztatott a kislányom

Kapcsolódó Cikkek