EUR: 366,08 Ft
CHF: 346,06 Ft
2020. április 04., szombat
Izidor

Extra

Pásztor Anna: Remélem, megbékélt József lelke

A kórházban életét vesztette Pásztor Anna zaklatója, P. József, miután elvágta a saját nyakát a börtönben. Az énekesnő a Lokálnak elmondta: a férfi egyik ismerőse korábban azt mondta neki, hogy József 40 éves korában meg akar halni. Anna részvétét fejezte ki, és reméli, hogy a férfi lelke megbékélt.

P. József szerda éjszaka a börtönben az ágyban feküdt, amikor úgy döntött, hogy végez magával. A Bors információi szerint az előzetes letartóztatásban lévő férfi a tisztasági csomagjában teljesen szabályosan tartott borotvájával ejtett mély sebeket a nyakán. A rendszeres ellenőrzések miatt a börtönőrök szinte azonnal észlelték, hogy mi történt, elkezdték az életmentést, és a kiérkező mentőkkel együtt stabilizálták az állapotát. A szakszerű kórházi ellátás ellenére azonban a férfi reggelre életét vesztette. Ahogy arról korábban beszámoltunk, az augusztus óta előzetesben ülő P. József nem zaklatás, hanem emberölés előkészülete miatt felelhetett volna a bíróság előtt. Korábban késsel ment Pásztor Anna koncertjére, és félő volt, hogy az életére tör. A férfi több száz üzenetet írt, volt, hogy kibelezett kisállatok képeit vagy saját vérével összekent kupakok fotóit küldte az énekesnőnek. Tegnap sikerült elérnünk Pásztor Annát, aki részvétét fejezte ki a történtek miatt.
– Anyaként borzalmas belegondolni a történtekbe, részvétem József egész családjának. Múlt héten én elfogadtam a bocsánatkérését. Korábban egy ismerőse azt mondta nekem, hogy József 40 évesen akar meghalni, abban az időszakban lett ennyi idős, amikor letartóztatták. Nehéz elképzelni, hogy mi történt volna, ha hat nappal ezelőtt esetleg kiengedik, mert tényleg képes volt arra, hogy elvegye a saját életét. Mindenesetre remélem, hogy megbékélt a lelke.


Pásztor Anna

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek