2019. december 16., hétfő
Etelka, Aletta

Extra

Pataky: A fiaim tényként kezelik az ufók létezését

Pataky Attila különösen szoros kapcsolatot ápol két fiával, akik kezdetben nehezen fogadták el édesapjuk új párját. Az énekes igyekszik minél több időt gyermekeivel és unokájával tölteni, akik ugyanúgy hisznek a földönkívüliek létezésében.

MTVA Fotó: Zih Zsolt

– Nagyon szoros és különleges kapcsolatom van a gyermekeimmel. Mindennap hálát adok értük és az unokámért, Liliért is, aki már 15 éves nagylány – kezdte Pataky Attila a Lokálnak.


(Fotó: Keresztesi Balázs)

– Igaz, mindkettőjük édesanyjával elváltak az útjaink, mindig figyeltem arra, hogy ebben ők ne sérüljenek. Habár Gergő fiam 43 éves, így is napi szinten találkozunk. Ő az én jobb kezem, sokat segít az Edda körül, és sok koncertünkön az ő zenekara játszik előttünk. Acsa pedig már 16 éves és egy nagyon magas, helyes fiatal fiú. Hetente több napot is nálunk tölt, és nagyon jó érzés, hogy a mai napig a suli előtt megölel, mikor elköszönünk egymástól – büszkélkedett az énekes, akinek nagy öröm, hogy a kezdeti nehézségek ellenére ma már mindkét fia jól kijön feleségével, Orsival.

– Eleinte a gyermekeim nehezen fogadták el, hogy továbbléptem, és egy másik nő mellett találtam meg a boldogságot. Én azonban a születésüktől kezdve biztosítottam őket arról, hogy bármi is történjék, szeretni és támogatni fogom őket, amíg csak élek. Az ellenszenv aztán az évek alatt eltűnt, és ma már mindnyájan egy nagy, boldog lélek családot alkotunk – mesélte Pataky. Az Edda frontembere pedig fiainak is elmesélte ufókkal kapcsolatos élményeit, és voltak közös élményeik is.


– Gergő és Acsa hozzám hasonlóan tényként kezelik a földönkívüliek létezését. A kezdetek óta megosztottam velük az élményeimet, így aztán nagyon sok mindenről egyformán gondolkodunk – tette hozzá a 67 éves énekes.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek