2019. április 26., péntek
Ervin

Extra

Pintér Tibor: Szívesen babáznék

Pintér Tibor úgy érzi, 21 évvel fiatalabb párja mellett végre révbe ért. Két gyermeke is hamar elfogadta Jenit, akivel a színész idővel akár családot is alapítana. 

fotó: Facebook

Habár Tibor és Jeni még csak néhány hónapja alkot egy párt, a színész olyan mély érzéseket táplál szerelme iránt, amilyet már nagyon rég nem érzett.


– Jeni számomra a tökéletes nő. Nagyon jól tud engem kezelni – ami, valljuk be, nem könnyű –, és az életem minden területén a társam. Megértő, figyelmes, de ha szükség van rá, észhez is térít – kezdte a Lokálnak a Nemzeti Lovas Színház igazgatója, akinek párját két gyermeke, a 21 éves Janka és a 12 éves Máté is hamar megkedvelte.

– Az én gyermekeim nagyon elfogadóak, és mindenki felé jó szándékkal fordulnak. Az elmúlt években akadt néhány párom, ezért Janka és Máté érthető módon még egy kicsit távolságtartó. Azt viszont ők is látják rajtam, és meg is jegyzik, hogy rég voltam ennyire boldog és kiegyensúlyozott. Ez pedig számukra is öröm. Nagy szerencsém van velük, mert bármit csináltam, bármi jelenik meg rólam, ők sosem ítélnek el. Olyankor inkább felhívnak, vagy találkozunk, és őszintén megbeszéljük a történteket – mesélte a színész. Tibor nagyon élvezi az apaszerepet, és úgy érzi, 45 évesen kész lenne még egy gyermekre.


– Ha úgy hozza az élet, szívesen babáznék újra. A korom egyáltalán nem befolyásol ebben, szerintem kellően fitt és fiatalos vagyok. A megfelelő társsal biztosan vállalnék gyermeket, és most úgy érzem, ez a valaki mellettem van – tette hozzá sejtelmesen Tenya.

(Facebook)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    Singh Viki kineziológussal erősíti a lelkét

    A 33 éves énekesnő és párja, Csepregi Tomi nemrég ünnepelték a második évfordulójukat. Viki szerint az eljegyzés már a levegőben van, sőt, szerelme már családot is alapítana, ám mint mondja: gyerekkori sérelmei miatt neki még kétségei vannak.

  • Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Tetoválással nehezebb munkát találni?

    Évek óta hatalmas divat tetováltatni és a társadalom is egyre elfogadóbb ezzel kapcsolatban. A munkáltatók nagy részénél mégis kizáró ok lehet egy-egy figura vagy felirat a bőrön.