EUR: 326,13 Ft
CHF: 289,57 Ft
2019. május 20., hétfő
Bernát, Felícia

Sport

Rekordmezőny a férfi párbajtőr GP-n

Pengés hónap elé nézünk: két héten belül lépnek pástra a WestEnd férfi és női párbajtőr Grand Prix, valamint a Gerevich–Kovács–Kárpáti férfi kard világkupaverseny hazai és külföldi résztvevői.

A párbajtőrözők ezen a hétvégén a száz nap múlva kezdődő budapesti világbajnokság helyszínén, a BOK Csarnokban csapnak össze. A férfiaknál rekordmezőny, 317 vívó gyűlt össze,  a nőknél 265-en indulnak. A kardozók két hét múlva a közszolgálati egyetem Ludovika Arénájában randevúznak. A GP-n pénteken a férfi, szombaton a női selejtezőt rendezik, majd vasárnap a 64-es tábla asszói következnek.

Rédli András
MTI Fotó: Illyés Tibor

 

Kapcsolódó Cikkek

  • Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Tizenkét aranyat szereztünk a budapesti kick-box világkupán

    Minden szempontból sikeres volt a fővárosi BOK Sportcsarnokban lebonyolított kick-box világkupa. Az immár 25. alkalommal megrendezett versenyen rekordlétszámú mezőny, 42 ország közel 1700 sportolója indult. A magyar versenyzők teljesítették a hazai szövetség céljait, miután 12 felnőtt aranyéremmel felülmúlták a tavalyi szereplést.

  • Óriási lépés Tokió felé

    Óriási lépés Tokió felé

    A harmadik helyen végzett Hárspataki Gábor az Isztambulban megrendezett olimpiai kvalifikációs karate versenyen. A 102 ország 1800 sportolójának részvételével lebonyolított viadalon az MTK versenyzője a 75 kg-os súlycsoportban 190 induló között lett bronzérmes – olvasható a kizárólag magyar sportolókkal és magyar sporteseményekkel foglalkozó misportunk.