2019. április 26., péntek
Ervin

Külföld

Eszi a rozsda a lerobbant hullámvasutat

Több mint 2000 attrakciót kínáló vidámpark nyílt Ankarában, amelynek építését hat évvel ezelőtt kezdték meg és tavaly fejezték be, de biztonsági problémák miatt mindeddig nem nyitották meg. 

A vidámpark befejezése után ugyanis Ankara polgármestere, Melih Gökcek felült a park egyik hullámvasútjára, de gyalog kellett lejönnie onnan, mert a kocsi elakadt. Többen állítják, hogy a park megnyitásának halogatása miatt több szórakoztatóeszköz már nem biztonságos, ugyanis a vidámparkról készült fényképeken rozsdásodást fedeztek fel a hullámvasutakon, és egyéb problémákat más eszközök alapjain.

Kapcsolódó Cikkek

 • 60 kilót fogyott a fiatal anya

  60 kilót fogyott a fiatal anya

  A 30 éves Kym Fisher nem is olyan régen még 136 kilót nyomott, ám egy durva közlekedési vita után, amiben még csak hibás sem volt, eldöntötte, megszabadul a fölösleges kilóktól.

 • Ritka szaxofonokat loptak a gyűjtőtől

  Ritka szaxofonokat loptak a gyűjtőtől

  Harmincöt értékes és ritka szaxofont loptak el egy híres olasz gyűjtőtől, aki szerint az elkövetők hozzá nem értését mutatja, hogy a gyűjtemény koronaékszerét, Sonny Rollins Grammy-díjas dzsesszszaxofonos hangszerét nem vitték el.

 • Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Kritikusak az európaiak a migrációval szemben

  Egyértelműen migrációkritikus állásponton van a közép-európai országokban élők többsége – derült ki a Nézőpont Intézet Magyar Nemzet számára 12 közép-európai országban készített közvélemény-kutatásából.