2019. október 18., péntek
Lukács

Extra

Stohl: Irdatlan fülest kaptam Rebekától

Stohl András és második gyermeke, Rebeka között a szülők válása után is szoros maradt a viszony. A színész 21 éves lánya igazán harcias csaj, volt, hogy kezet is emelt vagy éppen térden rúgta édesapját.

fotó: Tv2

Stohl András 2003-ban vált el első feleségétől, Évától, de lányaival megmaradt a szoros apa-lány viszony. Lucát rendszeresen láthatjuk a képernyőn műsorvezetőként, Rebeka azonban ritkán mutatkozik a médiában, és keveset tudhatunk róla. A színészt 21 éves lányával több év után ma este a TV2 Pénzt vagy éveket! műsorában láthatjuk újra együtt. Az apa-lánya duó a legnagyobb összhangban menetelt végig, a játék közben pedig azt is megtudhattuk, hogy Rebeka igazán harcias lány, aki a saját apját sem kíméli.


– Az édesapám belém nevelte, hogy egyszerűen nem lehet a szülőre kezet emelni. Én ezt próbáltam továbbadni a gyerekeknek. (…) Azt hiszem, csiklandoztam Rebekát, amikor egy irdatlan nagy fülest levert. Én kérdeztem, hogy mit csináltál? Ő azt mondta: Apa nem vettem észre, hogy itt vagy – mesélte nevetve a színész, akinek a lánya is megosztott egy hasonló történetet Kasza Tibivel.

fotó: TV2

– Elmentünk egy étterembe ebédelni, és az önvédelemről beszélgettünk. Én akkor karatéztam, és mondtam apának, álljon elém, és megmutatom, hogy fogom megvédeni magam. Felállt terpeszbe, én nekirúgtam egyet a térdkalácsának, és összeesett – mosolyodott el Rebeka.


Nehezen fogadta el Luca udvarlóit

Stohl a műsorban azt is elmesélte, hogy eleinte nehezen fogadta el Luca udvarlóit. – Az elején nagyon nem voltam jó fej, ezt Luca szenvedte meg – mondta a színész, akit a lánya ébresztett rá, hogy ciki, amit csinál.

– Egy diszkóban történt, amikor Luca már a negyedik sráccal táncolt, és folyamatosan mentem oda hozzájuk. Erre azt mondta: Apa én is rosszul érzem magam, te is rosszul érzed magad, hagyd már abba! Akkor rájöttem, hogy teljesen értelmetlen, amit csinálok – tette hozzá Stohl, aki ennek ellenére még sosem látta csókolózni gyermekeit.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kassai Lajos: Az íj tanított lőni

    Kaposmérőn él Kassai Lajos magyar íjkészítő, lovasíjász versenyző, a Magyar Érdemrend középkeresztje tulajdonosa. Módszere egyedülálló a világon: amit a lovasíjászatról tudni, azt jelenleg tőle tudja a világ.

  • 100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezret spórolhatunk, ha palackozott helyett csapvizet iszunk

    100 ezer forint. Ennyit spórolhatunk egy év alatt, ha bolti palackozott helyett csapvizet iszunk. A fővárosiak ráadásul szerencsés helyzetben vannak, hisz a budapesti ivóvíz kiváló minőségű, fogyasztásával pedig nemcsak a pénztárcánkat, hanem a környezetünket is kímélhetjük.