2019. április 25., csütörtök
Márk

Extra

Tóth Andi kiosztott pár pofont

Tóth Andi fontosnak tartja, hogy meg tudja védeni magát, ezért bokszolni kezdett. Az énekesnő mindig is kemény csajnak tartotta magát, és a Lokálnak elárulta, korábban előfordult, hogy kiosztott pár pofont, ha az osztálytársai bántották. 

Mindig is érdekeltek a fiús sportok és harcművészetek, de a szüleim féltettek, hogy bajom esik. Én viszont fontosnak tartom, hogy ha úgy hozza az élet, meg tudjam magam védeni, ezért néhány hete bokszolni járok, amit nagyon élvezek – kezdte Tóth Andi.


– Sokat járok a pesti éjszakába, és bár vagyok olyan határozott, hogy ha valaki nagyon erőszakos, rákiabálok, akkor békén hagy, sohasem lehet tudni, hogy mikor lesz szükségem önvédelemre. Sose ijedtem meg az ilyen szituációktól, és ha úgy adódik, kiállok magamért. Kamaszként azért sokkal erőszakosabb voltam. Előfordult, hogy amikor az osztálytársaim felidegesítettek, sértegettek, bántottak vagy nekem jöttek, én is kiosztottam pár pofont. Felnőtt fejjel persze már teljesen máshogy állok a dolgokhoz, és megtanultam higgadtan kezelni az ilyen szituációkat. A boksszal pedig a hétköznapokban felgyülemlett feszültséget is le tudom vezetni, sőt a pánikbetegségemre is nagyon jó hatással van – mondta a 20 éves énekesnő, akinél akkor jelentkezett ez a betegség, amikor Erdélyből felköltözött a fővárosba, és nem voltak barátai.

– Otthon sok mindent pletykáltak rólam, és csak egy-két igaz barátom maradt, de velük sem tudtam rendszeresen találkozni. Pesten az akkori páromon kívül nem volt senkim, és magányosnak éreztem magam. Egy év után aztán rájöttem: nyitnom kell az emberek felé. Mostanra itt kialakult egy olyan baráti köröm, amely civilekből áll, és rájuk bármikor számíthatok. Ez számomra nagyon fontos volt, mert tudatosan olyan emberekkel veszem magam körbe, akik kívülről látnak engem, és ha kell, visszarángatnak a földre.


Kapcsolódó Cikkek

  • Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Májusban startol a hatodik Nagy-Szín-Pad!

    Hatodik alkalommal indul a könnyűzenei előadók legrangosabb hazai versenye, a Nagy-Szín-Pad! A 2019-es mezőnyt a Follow the Flow, KosziJanka, a New Level Empire, a Nomad, a Stolen Beat, a Useme, a USNK és a The Bluebay Foxes alkotja.

  • Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    Tízmilliárd forint felett a Sziget idei költségvetése

    A Sziget fesztivál idei költségvetése meghaladja a tízmilliárd forintot – mondta Kádár Tamás, a Sziget főszervezője a rendezvény csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján, hozzátéve, hogy a nagyszínpados fellépőkre 500 millióval többet tudnak költeni, mint tavaly, és két olyan nap is lesz, amelyre két kiemelt kategóriás főfellépő, headliner jut.