2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Váratlan bejelentés! Ezt üzente Curtis

Nem egészen egy hónappal ezelőtt még az esküvőt tervezte a rapper és párja, most mégis egészen más dologra kell koncentrálniuk. Kiderült, az énekesnek hamarosan gyermeke születik.

Apa lesz Curtis (29) – tudta meg a Blikk! Információik szerint Széki Attila és menyasszonya, Krisztike augusztusra várják első közös gyermeküket.


– Amikor megtudtam, hogy apa leszek, csodálatos érzés volt, de nagyon haragudtam is magamra. Éppen amiatt, hogy egy ilyen helyzetben kell megtudnom. Az első gyerekem születik majd meg attól a nőtől, akit az életemnél jobban szeretek, soha nem szerettem így senkit, és én éppen egy rehabilitációs kezelésen veszek részt. Ennek nem így kellett volna lennie, ezt a Maldív-szigeteken vagy éppen egy szép étteremben kellett volna megtudnom. Nehéz volt, de nagyon sok erőt adott – idézi a Blikk a zenészt a TV2 Curtis – Tiszta lappal című dokumentumfilmből, amelyben további részleteket is elárul az örömteli eseményről.

További cikkek:


Kapcsolódó Cikkek

  • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla: Előnyömre változtam

    Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

  • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

    Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.