EUR: 319,72 Ft
CHF: 280,32 Ft
2019. április 21., vasárnap
Konrád

Extra

Vasvári Vivien: Fecsó túl sokat iszik

Vasvári Vivien és férje kapcsolata igazán szenvedélyes. Rendszeresek náluk a hangos viták, ezek leginkább abból adódnak, hogy Fecsó semmiben nem segít feleségének, és túl sokat iszik, ha bulizni megy. 

Fecsó és Vivien

Vasvári Vivien és Fecsó nemrég ünnepelték szerelmük harmadik évfordulóját. A kezdeti nehézségek ellenére a pár ma már boldog házasságban él Vivi korábbi kapcsolatából született lányával, Arianával és közös kisfiúkkal, Edwarddal.


– Életem legboldogabb és legnehezebb három évén vagyok túl, de minden perce megérte. Az első fél évünk se veled, se nélküled viszony volt, majd szünetet tartottunk. Fecsó aztán rájött: ahhoz, hogy ez a dolog működjön kettőnk között változnia kell. Miután ezt megtette, tudtam, hogy ő lesz az a férfi, akihez feleségül megyek – emlékezett vissza Vivi.

Habár a Viasat3 Feleségek luxuskivitelben szereplője látja, hogy Fecsó sokkal felelősségteljesebb fiúk születése óta, az üzletember nem igen segít feleségének a hétköznapokban. – Látszik Fecsón, hogy sokat komolyodott, amióta édesapa lett. Már nem csak magával van elfoglalva, tudja, hogy van egy családja, akikért felelősséggel tartozik. Otthon viszont minden rám marad, ő nem igazán segít sem a házvezetésben, sem a gyerekek körüli teendőkben, és a mindennapi ügyeink intézése is az én feladatom. Mindezt munka mellett csinálom, és bizony sokszor vagyok emiatt ingerült vele. Próbálom rávenni, hogy ő is vegye ki a részét, de eddig nem sok sikerrel jártam – nevetett fel Vivi, aki leginkább azért neheztel férjére, mert az egy-egy jól sikerült buli után ittasan tér haza.


Ariana és Edward

– Fecsó kéthetente el szokott menni a barátaival bulizni. Én ebbe sosem szólok bele, mert tudom, hogy rengeteget dolgozik és szüksége van a szórakozásra. Féltékenykednem  pedig felesleges. Nem foglalkozik a többi nővel, megbízom benne, sosem csalna meg. Amiatt viszont pipa vagyok rá, hogy ilyenkor túl sokat iszik és hajnali öt körül ér haza. Azután pedig egész nap alszik, és oda a közös családi napunk. Én is szoktam bulizni járni – van hogy hetente –, de mindig figyelek arra, hogy időben hazaérjek, és inni se nagyon szoktam, mert a másnapot szeretném inkább a családommal tölteni.

Tervezik a következő babát

Vivi nehéz időszakon van túl, az ősszel ugyanis elvetélt. A kétgyermekes édesanya nehezen dolgozta fel babája elvesztését, de férjével megbeszélték, a szomorkodás helyett tavasszal újra próbálkoznak a családbővítéssel.

 

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek