EUR: 326,98 Ft
CHF: 291,25 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Belföld

Zsidózó jobbikossal fogtak össze Gyurcsányék

Meglett a jutalma a jobbikos Mirkóczki Ádámnak, aki azután lett a teljes ellenzék közös polgármesterjelöltje Egerben, hogy nemrég aranykornak nevezte a Gyurcsány-korszakot. Soros György örülhet, hiszen megvalósult az álma.

Sokan máris a hős egri várvédőket eláruló Hegedűs Istvánhoz hasonlítják a jobbikos Mirkóczki Ádámot. A köpönyegforgató politikus pártja sokáig elképzelhetetlennek tartott bármilyen együttműködést az MSZP-vel vagy Gyurcsánnyal, januárban mégis csontig benyalt a baloldalnak.


MTI/Máthé Zoltán

– A legsötétebb Medgyes­sy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van. Ezt kell megérteni mindenkinek, aki most az ellenzéki oldalon finnyáskodik – mondta Mirkóczki a liberális Magyar Narancsnak.

Nos, úgy tűnik beérett az áruló jutalma, nemrég ugyanis kiderült, hogy Mirkóczki lesz a teljes ellenzék (Jobbik, LMP, Momentum, MSZP és Gyurcsány pártja, a DK) közös polgármesterjelöltje Egerben. Persze ahhoz gyávák, hogy mindezt a szavazólapra is felírják, Mirkóczki hivatalosan egy álfüggetlen szervezet jelöltje lesz. Soros György most örülhet, hiszen régóta dédelgetett álma válik így valóra.


Ennek megfelelően az ellenzéki médiumok és véleményvezérek máris hozsannáznak a hír hallatán még akkor is, ha Mirkóczki pár éve még a holokauszt túlélőin gúnyolódott a parlamentben.

– Mindig csak a holokausztról van szó… ez olyan mint a piros ulti! – mondta amikor a holokauszt túlélőinek életjáradékának emeléséről volt szó.

Gyöngyösi a holokauszttal viccelt

Fotó: Wikipédia

Eközben a zsidólistázó Gyöngyösi Mártonról került elő újabb antiszemita felvétel. A Jobbik frakcióvezetője azon poénkodik, hogy a gáztározókról szóló törvénybe belekerült a holokauszt túlélőinek járó juttatás összegének emelése. Gyöngyösi szerint ez „áthallásos”, hallgatósága kacarászik. A jobbikos később megkérdi van-e a közönségben holokauszt-túlélő, hiszen ők most „szerencsések”. – Mi túléltük! – kiabálja be egy borízű hang. – Ez nagyon jó! Ezt még nem hallottam, de beépítem – reagált Gyöngyösi.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Kósa Lajos: Az ellenzék egy bűnözőt véd

  Kósa Lajos: Az ellenzék egy bűnözőt véd

  Az országgyűlési és Európai parlamenti képviselőjelölteket megillető mentelmi joggal kapcsolatos sorozatos ellenzéki visszaélések megakadályozása érdekében törvénymódosító javaslatot, mondhatni egy „Lex Czeglédyt” nyújt be az Országgyűlésnek a Fidesz korábbi és jelenlegi frakcióvezetője, Kósa Lajos és Kocsis Máté.

 • Végre! Érkezik a meleg és a napsütéses

  Végre! Érkezik a meleg és a napsütéses

  A hétvégén csak helyenként várható eső, jellemzően meleg, napsütéses idő várható 20-25 fokos maximumokkal – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

 • Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál

  Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál

  Magyarország digitális téren is példaértékű modellekkel szolgál amellett, hogy gazdasági növekedésével az Európai Unió élvonalába tartozik – mondta Gion Gábor pénzügyekért felelős államtitkár a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) miniszteri értekezletét követően Párizsban.