EUR: 326,54 Ft
CHF: 289,66 Ft
2019. május 21., kedd
Konstantin

Extra

4,2 milliárdos esküvőt tervez Lopez

Az eljegyzés után már az esküvőt szervezi Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez. A gyűrűhöz hasonlóan a nagy nap is hatalmas fényűzésben telik majd.

Terveik szerint az eljegyzéshez hasonlóan a menyegző is a Bahamákon lesz, ahová a több száz fős násznépet is elreptetik. Az énekesnő pedig egy egyedi tervezésű Versace-ruhát visel majd. A becslések szerint 15 millió dollárba (körülbelül 4,2 milliárd forint) kerül majd az esküvő, amit egészében Rodriguez fog kifizetni.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Nem jelenti fel támadóját Schwarzi

  Rátamadtak Arnold Schwarzeneggerre az Arnold Classic Africa nevű sporteseményen. A Terminátor sztárja épp a rajongóival fotózkodott mikor egy férfi páros lábbal nekivágodott és hátba rúgta.

 • Fél szemére megvakult Mel B

  Fél szemére megvakult Mel B

  Kórházba szállították Mel B-t, miután váratlanul megvakult a jobb szemére. A Spice Girls tagja állítólag sokkos állapotba került, azt sikoltozta, hogy nem lát semmit.

 • Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Élvezi a szingliséget Sári Évi

  Sári Évit a szakítás óta még több férfi rajongja körül, amit ő nagyon élvez, de nem szeretne azonnal új kapcsolatba kezdeni. Jelenleg nagyon élvezi a szingli életet és remek formában is van, amit a Femcafé Inspiráló Nők gáláján meg is mutatott különleges, csillogós szettjében.

 • Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Felesége miatt fogyott le Gönczi Gábor

  Gönczi Gáborra észrevétlenül kúszott fel néhány kiló plusz. Mielőtt azonban elérte volna a bűvös százast, felesége, Ildi megálljt parancsolt, és Gábor kevesebb mint 7 hét alatt nyolc kilót fogyott.