EUR: 326,11 Ft
CHF: 290,63 Ft
2019. május 24., péntek
Eszter, Eliza

Egyéb Miskolc

Z!ENEMi – Itt a bemutatkozó lemez: hallod?!

A 2018-as év, és eddig a 2019-es is igen mozgalmasra és eredményesre sikerült a Z!ENEMi életében. Megnyerték az Öröm a Zene Tehetségkutató megyei fordulóját, a program döntősei lettek, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként koncerteztek, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekarral járták be az országot.

2018 végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, így a 2019-es év első hónapjait stúdióban töltötte a csapat. Az elkészült lemez a „hallod?!” címet viseli, és április 5-én jelent meg, minden létező online platformon (Google Play, Spotify, Apple Music), illetve fizikai formában, CD-n is kapható lesz. A lemez, hűen foglalja össze a zenekar eddigi pályafutását, ahogy a srácok elmondták, mindegyik dal a kedvencük, imádták őket megírni, imádják őket előadni. Arra pedig szerencsére bőven van lehetőség, hisz márciustól ismét az országot járják.


Mozgalmas évet tudhat maga mögött a miskolci csapat – fotó: Lokál

A turné kiemelten fontos állomása lesz április 12-én a „hallod?!” lemezbemutatója, amelyet természetesen hazai pályán, Miskolcon tart a zenekar, a Corner Stage színpadán. A Z!ENEMi előtt a szintén miskolci Alibbie zenekar fogja bemelegíteni a színpadot, úgyhogy miattuk is érdemes időben érkezni.

Kapcsolódó Cikkek

  • Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége

    Továbbra is erős a magyar bankrendszer sokkellenálló-képessége, a hazai bankrendszer intézményei egy jelentős negatív makrogazdasági sokk esetén is megfelelnének a szabályozói elvárásoknak – derül ki a jegybank csütörtökön közzétett Pénzügyi stabilitási jelentéséből.

  • Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    Ismét Szalay Ferenc a kosárlabda-szövetség elnöke

    További négy évre választották meg Szalay Ferenc polgármestert a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) elnökének. A politikus – aki korábban NB I-es kosárlabdázó volt és szakedzői képesítése is van – már kilenc éve tölti be az elnöki posztot: először 2010-ben választották meg öt évre, majd 2015-ben további négy évre.