2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb Miskolc

Z!ENEMi – Itt a bemutatkozó lemez: hallod?!

A 2018-as év és eddig a 2019-es is igen mozgalmasra és eredményesre sikerült a Z!ENEMi életében. Megnyerték az Öröm a Zene Tehetségkutató megyei fordulóját, a program döntősei lettek, a KolorFeszten a Tankcsapda vendégeiként koncerteztek, ősszel a Paddy and The Rats és a NOMAD zenekarral járták be az országot.

2018 végére a saját dalokból összegyűlt egy nagylemezre való, így a 2019-es év első hónapjait stúdióban töltötte a csapat. Az elkészült lemez a „hallod?!” címet viseli, és április 5-én jelent meg, minden létező online platformon (Google Play, Spotify, Apple Music), illetve fizikai formában, CD-n is kapható lesz. A lemez hűen foglalja össze a zenekar eddigi pályafutását, ahogy a srácok elmondták, mindegyik dal a kedvencük, imádták őket megírni, imádják őket előadni. Arra pedig szerencsére bőven van lehetőség, hiszen márciustól ismét az országot járják.


Mozgalmas évet tudhat maga mögött a miskolci csapat – fotó: Lokál

A turné kiemelten fontos állomása lesz április 12-én a „hallod?!” lemezbemutatója, amelyet természetesen hazai pályán, Miskolcon tart a zenekar a Corner Stage színpadán. A Z!ENEMi előtt a szintén miskolci Alibbie zenekar fogja bemelegíteni a színpadot, úgyhogy miattuk is érdemes időben érkezni.

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.