EUR: 325,32 Ft
CHF: 289,65 Ft
2019. május 26., vasárnap
Evelin, Fülöp

Külföld

A bevándorláspárti brüsszeli politika megváltoztatása a tét az EP-választáson

Sorsdöntő lesz Európa jövője szempontjából a május 26-i európai parlamenti (EP-)választás, melynek tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket – hangoztatta az Országgyűlés törvényalkotásért felelős alelnöke pénteken Szombathelyen.

Magyarország már bebizonyította, hogy a bevándorlás megállítható, és meg lehet védeni a nemzeteket – mondta Hende Csaba (Fidesz), aki aláírást gyűjtött Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása.


Hozzáfűzte: Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben és nem a brüsszeli érdekeket Magyarországon.

Hangsúlyozta, hogy a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, fontos számukra a keresztény értékek védelme, a magyar emberek biztonsága és a nemzeti függetlenség megőrzése.


Hende Csaba közölte: Szombathelyen eddig több mint tízezer támogató aláírást gyűjtöttek össze; standjaik a város több pontján megtalálhatók, aktivistáik pedig házról házra járva keresik fel az embereket. A politikus a vásárcsarnok előtt arra buzdította az érdeklődőket, hogy vegyenek részt az európai parlamenti voksoláson és adják szavazatukat a Fidesz listájára.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek