2019. szeptember 20., péntek
Friderika

Belföld

A választás tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a bevándorláspárti brüsszeli politikát

Az európai parlamenti választások tétje, hogy sikerül-e megváltoztatni a jelenlegi bevándorláspárti brüsszeli politikát és megvédeni az európai embereket – hangoztatta vasárnap Sárváron Ágh Péter (Fidesz) a térség országgyűlési képviselője.

A politikus elmondta, hogy a Fidesz országszerte, így Vas megyében is folytatja az aláírásgyűjtést Orbán Viktor miniszterelnök hétpontos akcióprogramjának támogatásáért, amelynek célja a bevándorlás megállítása. Ágh Péter a sárvári piactéren tartott sajtótájékoztatóján kijelentette: Magyarországnak olyan európai parlamenti képviselőkre van szüksége, akik a magyar embereket képviselik Brüsszelben és nem Brüsszelt Magyarországon.


Hozzátette: a Fidesz a nemzetek Európáját képviseli, kiemelten fontosnak tartják a keresztény értékek védelmét, a magyar emberek biztonságát és a nemzeti függetlenség megőrzését.

Ágh Péter hangsúlyozta: látható, hogy a felelőtlen brüsszeli bürokraták politikája az illegális bevándorlás ösztönzésével milyen veszélyes helyzetet teremtett.


Szavai szerint Vas megyében és az ország más részén élő magyar emberek is azt szeretnék, ha továbbra is biztonságban tudnának élni, ha Magyarország továbbra is magyar ország maradna.

Hozzátette: szombaton Kőszegen és Celldömölkön vasárnap pedig Sárváron kérték az emberek támogatását. Úgy fogalmazott, hogy az aláírásgyűjtést nagy érdeklődés kíséri.

Orbán Viktor hétpontos programot hirdetett

1. A migráció kezelését el kell venni a brüsszeli bürokratáktól, és vissza kell adni a nemzeti kormányoknak!

2. Egyetlen ország se legyen kötelezhető migránsok befogadására akarata ellenére!

3. Senkit ne engedjenek be Európába érvényes igazolvány, dokumentumok nélkül!

4. Szüntessék meg a migránskártyákat és a migránsvízumot!

5. Brüsszel ne adjon több pénzt Soros György bevándorlást segítő szervezeteinek, ehelyett térítsék meg a határvédelem költségeit!

6. Európában senkit ne érhessen hátrányos megkülönböztetés azért, mert kereszténynek vallja magát!

7. Bevándorlást ellenző vezetők álljanak az uniós intézmények élén!

Ezek azok a pontok, amelyek a legszükségesebbek ahhoz, hogy megállítsuk a bevándorlást és megőrizzük a keresztény kultúránkat. Szombattól a Fidesz aláírásgyűjtést indít a hét pontos program támogatására – zárta beszédét a kormányfő.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja

    A magyar vidék fejlesztése a kormány kiemelt célja, hiszen a kis- és középvárosok kezében van az ország jövője – hangoztatta Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára pénteken Kőszegen a Felsőbbfokú Tanulmányok Intézete (FTI) által szervezett, “Kreatív város – Fenntartható Vidék” (KRAFT) címet viselő konferencia megnyitóján.

  • Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Szombaton rendezik meg a Színházak éjszakáját

    Kulisszajárásokkal, nyílt próbákkal, premierekkel és egyéb rendhagyó programokkal várja harmincnégy budapesti teátrum a közönséget szombaton a Színházak éjszakáján, amelyhez számos vidéki színház is csatlakozik.