EUR: 326,99 Ft
CHF: 291,03 Ft
2019. május 23., csütörtök
Dezső

Sport

A Veszprémnek nyolcadik, a Szegednek első

A Veszprém nyolcadszor, a Szeged pedig első alkalommal juthat elődöntőbe a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában. 

A veszprémiek már ma idegenben kezdnek a jó formában lévő német Flensburg ellenében. A Flensburg jó úton halad a címvédés felé a német bajnokságban. Lékai Máté szerint a kapusteljesítmény és az okos támadójáték a siker kulcsa. A német csapat négyszer játszhatott elődöntőt a BL-ben, amelyet 2014-ben megnyert. A két együttes eddig tízszer találkozott egymással tétmeccsen: két döntetlen mellett a Veszprém ötször, a Flensburg háromszor nyert. A visszavágót jövő szombaton rendezik.


 

A magyar bajnok Szeged holnap a macedón Vardar Szkopjénál vendégeskedik. A szegediek is hallották, hogy a 2017-ben BL-győztes Vardar tulajdonosa a szezon végén elhagyja a csapatot, de aligha áll ki feltette kézzel a macedón csapat. Emiatt ellenfelük feltett kézzel megy majd a pályára.

A visszavágókat május 4-én és 5-én rendezik.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

  • Irány Brazília!

    Irány Brazília!

    Szenzációs eredményt ért el korosztályos labdarúgó válogatottunk. A Preisinger Sándor vezette 17 évesek csapata az ötödik helyet szerezte meg az Európa-bajnokságon, és ezzel kijutott a világbajnokságra.

  • Ovecskin győzelemre vezeti Oroszországot

    Ovecskin győzelemre vezeti Oroszországot

    Kialakult a mai negyeddöntők párosítása a szlovákiai A csoportos jégkorong-világbajnokságon. A csoportkör utolsó játéknapján némi meglepetésre Németország 4-2-re verte a komolyabb hokis hagyományokkal rendelkező finneket.