EUR: 320,30 Ft
CHF: 280,15 Ft
2019. április 23., kedd
Béla

Extra

Átaludta kislánya születését Dudás Miki

Március közepén apa lett Dudás Miki. A világbajnok kajakos egy edzőtábor miatt azonban nem lehetett ott kislánya születésénél, és mint kiderült, azokban a percekben, amikor a pici világra jött, ő éppen békésen szundikált. A sportoló most már itthon van, és jelenleg a világ egyik legboldogabb embere.

(Fotó: Facebook)

– Dél-Afrikában edzettem, amikor Ivett reggel hét-nyolc körül telefonált, hogy megkezdődtek a fájásai. Úgy voltam vele, hogy lefekszem egy kicsit aludni, úgyis csak estére lesz meg a gyerek. Még a telefonomat is lehalkítottam, így mire felébredtem, igazi meglepetés volt, hogy mindössze pár óta alatt 4200 grammal és 60 centivel megszületett a kislányom Nara, aki egyszerűen gyönyörű, tiszta apja – kezdte a Lokálnak viccesen Dudás Miki, aki már itthon van, és továbbra is kőkeményen edz, miközben szülőként is igyekszik maximálisan helytállni.


– Attól még, hogy hazajöttem, nincs lazsálás, mindenképpen szeretnék kijutni a jövő évi olimpiára. Gyakorlatilag egész álló nap edzek, és csak este megyek haza pár órára, hogy együtt legyünk a családdal. Éjszakára pedig visszamegyek az edzőtáborba, élsportolóként ugyanis kimondottan hideg helyen kell aludnom, ami otthon a baba miatt nem lehetséges. Tudom, hogy ez most nem hangzik túl jól, de a család mellett nekem a sport a nagy szerelmem, és ez most egy olyan időszak, amikor muszáj magam odatennem – magyarázta a kajakos, aki amellett, hogy nagyon büszke szerelmére, roppant hálás is neki azért, hogy gond nélkül alkalmazkodik feszített életviteléhez.

(Fotó: Instagram)

– Ivett számomra egy főnyeremény, nem véletlenül vagyunk együtt már öt éve. Nincs könnyű dolga mellettem, látom, hogy olykor magányos, és megviseli lelkileg, hogy ilyen keveset vagyunk együtt, de bízom benne, hogy idővel ez változni fog. Szeretnénk, ha bővülne a család, én nagyon vágyom még egy kisfiúra – tette hozzá a sportoló.


Kapcsolódó Cikkek

 • Tatár Csilla: Előnyömre változtam

  Tatár Csilla: Előnyömre változtam

  Tatár Csilla csinosabb, mint valaha. A műsorvezető kisfia, Milán születése után nagyon nehezen regenerálódott, és közel két év telt el, amíg a teste és a lelke is készen állt a rendszeres mozgásra.

 • Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

  Lakásra és esküvőre költi nyereményét az Exatlon győztese

  Véget ért a hónapok óta tartó kemény küzdelem a TV2 Exatlon Hungaryben. A győztes, Huszti Kata kemény heteken van túl, egyszer már kiesett a versenyből, a sorsnak köszönhetően azonban ő vihette haza a 20 milliós főnyereményt, amit lakásfelújításra, esküvőre és utazásra költ majd.

 • Így lehet olcsón álomkertünk

  Így lehet olcsón álomkertünk

  Hamarosan megkezdődik a kertész szezon. Évről-évre egyre többen díszítik szép virágokkal kerjteiket és termesztenek saját zöldséget és gyümölcsöt.